.

.

N/hionre Пръчка Интерактивни Играчки за Домашно Коте Котка, Сладко Плюшено Червей Пиле Закачка Пръчка Детска Пръчка За Домашни Любимци за Коте Котка Зелен Плотничий Ч?

N/hionre Пръчка Интерактивни Играчки за Домашно Коте Котка, Сладко Плюшено Червей Пиле Закачка Пръчка Детска Пръчка За Домашни Любимци

BGN 44.02
Продукти

Изработен от висококачествена материал, той е нетоксичен и безопасен и може да издържа на ухапване от коткиПлюшен окачване ще привлече вниманието на котки, карайки ги да се играе с играчките и да бъдат по-енергични и при възобновяване на наказателното дело.Можете да го използвате за взаимодействие с техните котки, за подобряване на отношенията между вас и вашия домашен любимец.Дължина на прът : 40 см/15,75" (прибл.); Дължина на въжето : 68 см/26,77" (прибл. Дължината на червея/пиле : 2,5 см-3.5 см /0,98" - 1,38" (прибл. Изработен е от висококачествен материал, нетоксичен и безопасен, издържа на ухапване от котки.Плюшен окачване ще привлече вниманието на котки, карайки ги да се играе с играчките и да бъдат по-енергични и при възобновяване на наказателното дело.Можете да го използвате за взаимодействие с техните котки, за подобряване на отношенията между вас и вашия домашен любимец.Дължина на прът : 40 см/15,75" (прибл.); Дължина на въжето : 68 см / 26,77" (прибл. Дължината на червея / пиле : 2,5 см-3.5 см /0,98" - 1,38" (прибл. Тип : Пръчка-закачка за котки Материал : дърво, пера, плюш, блестящи крушка Характеристики : Интерактивни играчки, плюш, дизайн на червея / пиле, стоки за домашни любимци Дължина на прът : 40 см /15,75" (прибл.) Дължина на въжето : 68 см / 26,77" (прибл.) Дължината на червея / пиле : 2,5 см-3.5 см /0,98" - 1,38" (прибл.) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пакетът включва : 1 x Пръчка-закачка за котки.

R

Продукти в категория