.

.

WEIE Ръчен Телбод 360 Градуса Завъртане Телбод 2-25 Листа Хартия във Формат А4 Подвързваща Машина за Офиса, Дома, Училището (Цвят: синьо)

WEIE Ръчен Телбод 360 Градуса Завъртане Телбод 2-25 Листа Хартия във Формат А4 Подвързваща Машина за Офиса, Дома, Училището (Цвят: синьо)

BGN 1.67
Продукти

1 Удобно усещане за ръце, лек дизайн, отличен за подвързване на файлове, листа на по-голям размер, книги, брошури, книжки, вестници. Този телбод се върти на 360 градуса, което ви позволява да го използвате в посока, извън обсега на традиционните степлерам. в сравнение с дълги степлерами, лесно се съхраняват и пренасят. Конструкция, устойчива на хлъзгане и спестявайки разходите за труд, позволява да шият, не по-2-25 листа хартия във формат А4.с по-малко усилия. Е съвместима с различни видове скоби (включително 24/6, 26/6) за задоволяване на различни нужди. Само отточна тръба на шарнирна връзка телбод, демонстрация на други аксесоари на снимката липсва. Удобно усещане за ръце, лек дизайн, отличен за подвързване на файлове, листа на по-голям размер, книги, брошури, книжки, вестници. Този телбод се върти на 360 градуса, което ви позволява да го използвате в посока, извън обсега на традиционните степлерам. в сравнение с дълги степлерами, лесно се съхраняват и пренасят. Конструкция, устойчива на хлъзгане и спестявайки разходите за труд, позволява да шият, не по-2-25 листа хартия във формат А4.с по-малко усилия. Е съвместима с различни видове скоби (включително 24/6, 26/6) за задоволяване на различни нужди. Само отточна тръба на шарнирна връзка телбод, демонстрация на други аксесоари на снимката липсва. 100% чисто нов и високо качество Характеристики : Удобно усещане в ръката, лек дизайн, отличен за подвързване на файлове, листа на по-голям размер, книги, брошури, книжки, вестници.За работа се изисква по-малко усилия, отколкото при използване на традиционните телбод, което позволява скреплять по-голямо количество листа с по-малко усилия. Мека ергономична ръкохватка осигурява комфорт при скреплении.Този телбод се върти на 360 градуса, което ви позволява да го използвате в посока, извън обсега на традиционните степлерам. в сравнение с дълги степлерами, лесно се съхраняват и пренасят.Устойчиви на хлъзгане и трудозатратная дизайн позволява да шият, не по-2-25 листа хартия във формат А4.с по-малко усилия.Е съвместима с различни видове скоби (включително 24/6, 26/6) за задоволяване на различни нужди.Благодарение на по-прост дизайн и практичному прилагането на телбод ще бъде за вас идеален канцелярским стока.

R

Продукти в категория