.

.

DOITOOL 5шт червило стик с парфюм, грим, устни контейнери масло Етерично мл крем за почистване на пластмасови кръгли, попълване на форми на бутилки, тапи контейнер праз?

DOITOOL 5шт червило стик с парфюм, грим, устни контейнери масло Етерично мл крем за почистване на пластмасови кръгли, попълване

BGN 17.76
Продукти

ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА ДОМАШНО ПРИГОТВЯНЕ - малък размер и портативни, за пестене на място с добър ефект запечатванеНамалете количеството на отпадъците и запазване на вашия Крем чист.ПРАЗЕН КОНТЕЙНЕР - Изработена от полезни и безвредни полипропиленови материали, тази бутилка е предназначена за продължително използване.КОНТЕЙНЕР - Контейнери за еднократна употреба, което го прави подходящ за против изпотяване, средства за грижа за кожата, прочистването на средства и други средства за лична хигиена.ПРАЗЕН КОНТЕЙНЕР ЗА по - компактен размер, преносим и лесен, пътуване, бизнес пътуване, къмпинг.БУТИЛКИ за ПАСТА-Изработени от висококачествен материал, им е лесно да се деформира или. Гладка повърхност, осигуряваща комфортен допир. ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ КОНТЕЙНЕРИ за ДОМАШНО ПРИГОТВЯНЕ-Мини размер и характеристики за пестене на място с добър ефект запечатване.Намалете количеството на отпадъците и запазване на вашия Крем чист.ПРАЗЕН КОНТЕЙНЕР - Изработена от полезни и безвредни полипропиленови материали, тази бутилка е предназначена за продължително използване.КОНТЕЙНЕР - Контейнери за еднократна употреба, което го прави подходящ за против изпотяване, средства за грижа за кожата, прочистването на средства и други средства за лична хигиена.ПРАЗЕН КОНТЕЙНЕР ЗА по - компактен размер, преносим и лесен, пътуване, бизнес пътуване, къмпинг.Бутилки за паста-Изработени от висококачествен материал, им е лесно да се деформира или. гладка повърхност, осигуряваща комфортен допир.Списък на опаковката 5 x контейнери Характеристики - Подходящ размер подходящ за опаковане на козметични продукти или на вашия калъф за тоалетни принадлежности или чанта, без да се налага да носят със себе си цял титуляр за флакон. - Елегантен и надежден дизайн прави тази малка бутилка за съхранение на особено сред всички бутилки за паста sub containers. -Материал : празните бутилки от полипропилен от пластмаса - Флакон може да бъде флаконом с мехлем, малко количество гел за душ и козметика за пътуване със собствените си ръце. - Компактен контейнери е много удобно за носене, за да се изяви на открито, партита, тюбиков червило за плуване. -Цвят : Прозрачни контейнери за -Капацитет : държач за блясък за балсам за устни с обем 30 мл -Размер : 8,00 X3,50 X3,50 см / 3,14 X1,38 X1 бутилки.

R

Продукти в категория