.

.

LUCKSTAR Dragon Възглавница За шията, за Аниме Скъпа U-образна Възглавница - една Мека Малка Бяла Възглавница За врата с Изображение на Дракон от Аниме Плюшен играчка (Бял)

LUCKSTAR Dragon Възглавница За шията, за Аниме Скъпа U-образна Възглавница - една Мека Малка Бяла Възглавница За врата с Изображение

BGN 3.00
Продукти

【Пълнеж от полипропилен памук и добра еластичност】 : Играчка, изпълнен полипропиленовым памук, има добра еластичност и устойчивост на екструдиранеПолипропилен памук, безвреден за организма, без мирис. 【Мека И УДОБНА】 : Тази възглавница идеално облегает врата, осигурявайки ви комфорта, които заслужавате по време на пътуване.Това помага за облекчаване на напрежението във врата и раменете, поради дълго места за сядане. 【Чудесен подарък】 : Тази красива и мека играчка, възглавница идеално за пътуване или за използване за подкрепа на врата и навсякъде, където ви харесва.Давайки го на приятелите си, фамалий, те ще бъдат много щастливи да го получат!. 【Спътник за пътуване】 : Лесно се побира в раница или пътна чанта и се връща към нормалната си форма. Размер : 11 * 3,9 инча. 【Магазин LUCKSTAR】 : Ако имате някакви проблеми с вашите стока, се свържете с нас и нашият екип ще ви отговори в рамките на 24 часа!. 【Пълнеж от полипропилен памук и добра еластичност】 : Играчка, изпълнен полипропиленовым памук, има добра еластичност и устойчивост на екструдиране.Полипропилен памук, безвреден за организма, без мирис. 【Мека И УДОБНА】 : Тази възглавница идеално облегает врата, осигурявайки ви комфорта, които заслужавате по време на пътуване.Това помага за облекчаване на напрежението във врата и раменете, поради дълго места за сядане. 【Чудесен подарък】 : Тази красива и мека играчка, възглавница идеално за пътуване или за използване за подкрепа на врата и навсякъде, където ви харесва.Давайки го на приятелите си, фамалий, те ще бъдат много щастливи да го получат!. 【Спътник за пътуване】 : Лесно се побира в раница или пътна чанта и се връща към нормалната си форма. Размер : 11 * 3,9 инча. 【Магазин LUCKSTAR】 : Ако имате някакви проблеми с вашите стока, се свържете с нас и нашият екип ще ви отговори в рамките на 24 часа!.ВЪЗГЛАВНИЦА LUCKSTAR МНОГО МЕКА И малка, Е ОТГОВОРНОСТ На ШИЯТА И ще ВИ ОСИГУРИ КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ на ПЪТУВАНЕ!Полипропилен памук Играчка, изпълнен полипропиленовым памук, с добра еластичност и устойчивост на екструдиране.Мека и удобна, Тази възглавница идеално облегает врата, осигурявайки ви комфорта, които заслужавате по време на пътуване.Спътник за пътуване лесно се побира в раница или пътна чанта и приема нормална форма.

R

Продукти в категория