.

.

Serxis Разтегателен C Челен маса с дървени Акцент Диванный малка Масичка за Кафе Тава Масичка за Закуски Титуляр за лаптоп Над леглото Поставка За четене на Маса Бял Ц?

Serxis Разтегателен C Челен маса с дървени Акцент Диванный малка Масичка за Кафе Тава Масичка за Закуски Титуляр за лаптоп

BGN 1.00
Продукти

Компактен размер с С-образен дизайнИзящно изработен от МДФ и метал с прахово покритие, за да се гарантира устойчивост.Универсален приставной масичка, която може да се инсталира до леглото или дивана, без да заема много място.Лек и лесно да се премахне от пътя. [Многофункционален дизайн] Идеално за съхранение на закуски, напитки и дистанционното управление по време на гледане на телевизия и напълно подходящ за вашата всекидневна, спалня, офис и много други като маса за закуски, журнального маса, приставного масичка, маса за лаптоп и т. По този начин, това ще бъде практична, многофункционална маса, осигуряваща удобство живота си. [Приставной маса на C-образна основа на] Това е разумно решение за МАЛКИ ПОМЕЩЕНИЯ.Приплъзване поставка под диван или стол, за маса може да бъде редом с вас или между двете седнали на дивана хора. [Идеална височина и дълголетие] При надморска височина от 27 сантиметра лесно можете да подредите всичко на нивото на ръцете, когато седнете.Направен е от дебели квадратни метални тръби от въглеродна стомана и дебели дъски, максималната товароносимост е 50 паунда. [Лесна инсталация и лесна за почистване] малка странична масичка Serxis е много лесен за сглобяване.Цялото необходимо оборудване и инструкции за монтаж са включени в комплекта.Освен това, влажна кърпа лесно можете да изтриете мръсно петно от повърхността. [Доставка и обслужване на клиентите] Стоките ще бъдат доставени до дома си в рамките на 1-3 работни дни, след като сте направили поръчка.Ние опаковат масата колкото се може по-добре, ако има някакви повредени части, моля, първо уведомете ни и показват снимки на повредени детайли, ние ще решим проблема така, както искате.Защо да изберете нашият муфа масичка C. е Изработен от екологично чист материал.Прекрасно допълнение към вашата всекидневната или спалнята.

R

Продукти в категория