.

.

ABOOFAN 30 бр Контейнер за бисквити Подарък Притежателя на Контейнери За Бисквити във формата на Яйца С Тенекиен модел Във формата на шоколадови Бонбони от Детството п?

ABOOFAN 30 бр Контейнер за бисквити Подарък Притежателя на Контейнери За Бисквити във формата на Яйца С Тенекиен модел Във

BGN 20.27
Продукти

желязоМетален тенекиен съд : кутии за подаръци на няколко партита, които можете да напълните подаръци, бонбони, кутия за декоративни и нежна.Опаковка на шоколад със заек : изящна изработка производство предвижда деликатни подробности и уникални и декоративен външен вид.Кутия за великденски подаръци : Могат да бъдат широко разпространени, са подходящи за опаковане на по-малки подаръци, мента сладкиши, бонбони, шоколади.Калъф за бисквити : ВЕЛИКДЕНСКИ КУТИИ за ДЕЦА; Дизайн впечатляващ и красив.Тази кутия е лесно да носят със себе си, можете да я напълните с бонбони, шоколад, бонбони и подаръци.Изискан дизайн, красив и щедър, гладка повърхност, тънка работа, не е лесно да избледнява.Кутия за новогодишни предложения : Кутия за бисквити с шарени великденски заек, изработени от желязната материал, удебелена и предназначена за продължително използване.Осъществяване на списък с 30 x Кутии за шоколадови бонбони във формата на великденски яйца Характеристики -Размер : 6,50 X4,50 X4,50 см / 2,55 X1,77 X1 кутии за великденски предложения. - Лидице скоростна изпълнена с тънка изработка, което осигурява изискан външен вид и детализирует сувенири за конфетных партита. -Материал : Стоманена кутия за бонбони за партита - Широко се използва в пакета с великденски подаръци, празнични бижута, опаковане фестивални шоколади, различни шоколади и други подарък опаковка за великден "бисквитки". - Дизайн с очарователен модел на заек за декорация на партита подсилва празничната атмосфера в банката за великденски бисквити. - Благодарение на фината работа многофункционална кутия от ламарина не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба кутия за новогодишни предложения. - Прекрасен великден тематични модел, с проста, но не и еднообразна, те могат да украсят пасхалната кутия шоколадови бонбони за вашето парти. -Цвят : Разноцветни кутии за бисквити с великденски яйца Описаниеастерская кутия за бисквити с шарени великденски в стил, подходящ за Великден.твърд титуляр за "бисквитки" е Изработен от висококачествени железен материал, тази опаковъчна кутия безопасно, vi, кутия за опаковка с великденски подаръци Елате и вижте в кутия.държач за съхранение на бонбони Може би искате да дарят малки подаръци на приятели или роднини на Великден.

R

Продукти в категория