.

.

комплект За грижа за Детски Ножици за коса 6 инча, Ножици за Подстригване 6 в 1, Детска Машина За Рязане на Нокти, Пила, Комплект за Подстригване за нокти Комплект за Н?

комплект За грижа за Детски Ножици за коса 6 инча, Ножици за Подстригване 6 в 1, Детска Машина За Рязане на Нокти, Пила, Комплект

BGN 5.99
Продукти

★ 【Универсален комплект от 6 теми】 В комплекта за грижа за бебето са включени преки ножици 6 инча, ножици с 6 назъбен гребен, ножица за нокти, малки маникюр ножица и пила за ноктиТези инструменти могат да отговорят на основните нужди в ежедневната грижа за детето. ★ 【Професионални ножици за детска прическа 3 бр.】 комплектът включва 6-инчов директни ножица за подстригване на коса, 6-инчови назъбени ножици и гребен с кръгли глави.Назъбени ножици се използват за разреждане на косата.Както директни ножици се използват за къси прически за коса. ★ 【Комплект за грижа за детски ноктите от 3 теми】 комплектът включва : 1 машина за рязане на ноктите, 1 кусачка за нокти и 1 пила за нокти.Първо с помощта на малки клещи за нокти изрежете по-голямата част от излишни нокти.След това маникюрными с ножица можете да отрежете ноктите на ръба, за да ги направите гладки.Накрая, използвайте пилочку за нокти, за изглаждане на повърхността посочи нокти.Това е самата процедура за грижа за детски нокти. ★ 【Удобен дизайн за бебета】Инструменти са безопасни за бебетата.1, В средата на двете ножици има бутон за заключване.Можете да кликнете върху бутона, за да заключите ножиците, че децата не поранились за острието.2, зъбите са гребени кръг, така че при чесане на косата бебета това няма да навреди на кожата си.3, Корона малки маникюрных ножица кръг, за да не случайно да се нараните. ★ 【Гаранция за сигурността на 1 година】 В рамките на 1 година след покупката, при възникване на някакви проблеми, моля, свържете се директно с нас.Ние бързо ще ви отговорим и ще ви дадем задоволителен отговор.Нашата цел е да ви предложим задоволителни продукти. ★ 【Универсален комплект от 6 теми】 В комплекта за грижа за бебето са включени преки ножици 6 инча, ножици с 6 назъбен гребен, ножица за нокти, малки маникюр ножица и пила за нокти.Тези инструменти могат да отговорят на основните нужди в ежедневната грижа за детето. ★ 【Професионални ножици за детска прическа 3 бр.】 комплектът включва 6-инчов директни ножица за подстригване на коса, 6-инчови назъбени ножици и гребен с кръгли глави.Назъбени ножици се използват за разреждане на косата.Както директни ножици се използват за къси прически за коса.

R

Продукти в категория