.

.

рамка за снимки 6x6 Бял (кремав) Квадратна рамка за снимка за десктоп на дисплея се монтира на стената. Преден отвор 5,8x5,8. Пластмасов панел (не стъклени), Пластмасови о?

рамка за снимки 6x6 Бял (кремав) Квадратна рамка за снимка за десктоп на дисплея се монтира на стената. Преден отвор 5,8x5,8.

BGN 3.33
Продукти

1 : Без подложка : Преден отвор 5,5 х 5,5 инча (5 1/2 x 5 1/2), край затворен за 1/2 инчаРазмер на снимката (задната дупка) 6 x 6 инча; 2 : С мат : рамка за снимки 4 x 4. 3 : Рамка е изработена от дървени композитен материал. 4 : Тази рамка за снимки лесно се избърсват със суха кърпа.Съвет 1 : Пластмасов панел (не стъклени) висока степен на прозрачност.Съвет 2 : Панел от двете страни са прозрачни защитни фолиа, които трябва да бъдат отстранени.Текст на филма засяга използването.Съвет 3 : Проста опаковка, използвайте я самостоятелно, а не като подарък. Съвет 4 : В нея няма пирони и куки, ако тя виси на стената, моля, подгответе своите собствени инструменти и пирони. Ние правим всичко възможно, за да поддържа оптималната стойност, и ние се опитваме с всички сили да предостави правилните продукти.Моля, внимателно прочетете инструкциите при закупуването му. 2 : Ако ви харесват стъклени панели и красива опаковка, моля не използвайте този продукт. 3 : Само връщане на парите, върнати суми по същия няма.Не губете губи времето си.Ако не съм доволен.Ние ще ви възстановим 100% .Не е нужно да върнете стоката.Съвет 1 : Моля, прочетете внимателно инструкциите, преди да си купите множество продукти.Съвет 2 : Препоръчва се купи, а след това да го купя още, когато ще сте доволни.Избягвайте връщане на продукта, загуба на време, загуба на време служители на отдел логистика.Съвет 3 : Ако има някакво недоволство, не е нужно да върнете стоката, изпратете ни имейл, за да ни уведоми, ние веднага ще възстановим на 100% .Благодаря ви за подкрепата! рамки за снимки 6x6 Бяла квадратна рамка за снимки 6x6 *** Тъй като някои от купувачите не са знаели, че защитното фолио на лентата на продукти трябва да бъдат отстранени.С настоящото, ние оптимизираме описание и правим следните съвети! 1. Ако не разполагате с време да се запознаете подробно с описание на продукта, моля, не купувайте този продукт. Ако не искате да снимате защитен филм, моля ви, не купувайте този продукт.Преди употреба задължително махнете защитното фолио с панели от плексиглас.Има марка за рециклиране, която ще се отрази на използване. Ако не ви харесват панели от плексиглас, моля, не купувайте този продукт.

R

Продукти в категория