.

.

Закопчалка за телефон в 5 опаковки, Еластичен Силикон Лента За закрепване на телефона, Защитни Силиконови Ленти, Резервни Части За Аксесоари За Закрепване на телеф?

Закопчалка за телефон в 5 опаковки, Еластичен Силикон Лента За закрепване на телефона, Защитни Силиконови Ленти, Резервни Части За

BGN 1.00
Продукти

· Многоцветен : Нашият държач за мобилен телефон за закрепване на велосипед се предлага с 5 цветни надеждни джапанки с 4-ъглово заснемане за надеждно задържане смартфон на място - в червено, черно, синьо, оранжево и зелено цветове за закрепване на телефона върху кормилото · Широко приложение : Нашият висококачествен силикон лента за закрепване на телефона x web grip за планински велосипеди, упражнения мотори, мотоциклети, пътнически спортове и поставка за кормилото на велосипеда дава възможност за надеждно фиксиране на вашето устройство при използване. · Силиконов материал : Голяма еластичност, подходяща за мобилни телефони с размер 4,5-7,5 см.Гладка повърхност, не е толкова лесно впитывающая прах. · Сигурен : той надеждно предпазва вашия телефон и устройството, никога не ще позволи на телефона да падне от планини, по-безопасни и по-надеждни при шофиране с висока скорост. тези аксесоари за мотоциклети с тежка рамка от силиконовата мрежа, която, за разлика от каучук, не ще се счупи и не се появи в екстремни климатични условия. · Лесна инсталация : За да инсталирате този защитен лента за закрепване на телефона x web grip strap не са необходими инструменти.Можете да го настроите за 1 минута. Защитни въжета за фиксиране на телефона x web grip каишка за инсталация, не са необходими инструменти.Можете да го настроите за 1 минута.

R

Продукти в категория