.

.

DOITOOL Детски Слушалки Пътна Чанта за Тоалетни принадлежности Пътна Чанта за тоалетни принадлежности, 1 бр. Чанта за съхранение на четка за зъби, Кабел за пренос на Да?

DOITOOL Детски Слушалки Пътна Чанта за Тоалетни принадлежности Пътна Чанта за тоалетни принадлежности, 1 бр. Чанта за съхранение

BGN 3.33
Продукти

Чанта за съхранение на кабела date е с малко тегло и е удобен за ежедневието си на откритоЗащита на слушалки от удари и наранявания при падането.Споделете със своите приятели и семейството си, защото това е практично, и това ги кара да се чувстват щастливи.В устройството могат да се съхраняват вещи, като зарядно устройство ще захранване на корона за слушалки, кабел за пренос на данни, кабел за слушалки и така нататък.Продуктът е произведен от висококачествен плат Оксфорд, което го прави здрав и практичен. държач за съхранение. държач за съхранение.Описание на Тази чанта за съхранение, изработен от висококачествен материал, издръжлив и практично.Този вид чанти за съхранение е здрава и може ефективно да повреди причинени от вибрации.Дизайн с цип, красив и здрав, лесен за употреба.Подходящ за съхранение на кабели за данни, слушалки, USB-кабели и т. Характеристики - Цвят : черен.- Материал : плат Оксфорд - Размер : около 19,00 X11,00 X5, 00 см/7, 47 X4, 32 X1, 97 инча-Използване на висококачествени материали от плат Оксфорд, продуктът е здрав и практичен.- Защита на слушалки от удари и наранявания при падането.- Чанта за съхранение на кабела date е с малко тегло и е удобен за ежедневието си на открито.- В продукта може да се съхранява такива елементи, като зарядно устройство ще захранване на корона за слушалки, кабел за пренос на данни, кабел за слушалки и така нататък.- Споделете със своите приятели и семейството си, защото това е практично, и това ги кара да се чувстват щастливи.- Размер : 19x11x5 виж Пакетът включва 1 x чанта за съхранение.

R

Продукти в категория