.

.

Homoyoyo Кутия За съхранение на Бельо Сгъваем Органайзер За Бижута, Органайзер за Бижута за Жени, Органайзер за Грим, 1 бр. Кутия, Калъф за съхранение на Сутиена, Органай?

Homoyoyo Кутия За съхранение на Бельо Сгъваем Органайзер За Бижута, Органайзер за Бижута за Жени, Органайзер за Грим, 1 бр. Кутия, Калъф

BGN 1.00
Продукти

бамбук, платСГЪВАЕМ органайзер за кабинет - извършва под формата на три мрежи, които ще ви помогнат да се организирате и да се обособят малки предмети.ОРГАНАЙЗЕР за бельо от филц - подходящ за съхранение на парфюми, флакона с подправки, шампоан, гел за душ, козметика и много други.Органайзер за сутиен и бельо-1 бр. практична кутия за съхранение на грим, тенис на контейнер за съхранение, настолна кутия.Органайзер за бельо в гардероба-дизайн с три мрежи, с достатъчно място за съхранение на вашите битови неща.Калъф за РАЗДЕЛИТЕЛ бельо - изработени от бамбук ръб, гладка и приятна текстура, която придава елегантен външен вид.Пратката включва 1 x кутия за съхранение Характеристики -Размер : Около 30,00 X30,00 X9,00 см/11,79 X11,79 X3,54 инча кутия за съхранение на бельо. - Материал : бамбук, тъканно настолна кутия. - Подходящ за съхранение на парфюми, флакона с подправки, шампоан, гел за душ, козметика и други тъкани контейнери за съхранение. - Произведени от екологично чист материал, са здрави и крепки, могат да ви послужат разделители чекмеджета за бельо. - С помощта на тази кутия за съхранение може да сложи в ред своите домашни неща, сутиен и органайзер за бельо. - Елегантен дизайн, модерен цвят и текстурирана външен вид са идеални за украса на организатор за грим в стил у дома. - Проектиран във формата на три мрежи, ще ви помогне да организирате и да подчертае органайзер за кутии за съхранение на дребни неща.Описание на продукта Контейнер за съхранение на тъкани, Търси здрав и многофункционална кутия за съхранение?Този продукт ще задоволи вашите нужди. кутия за кърпа е Изработена от висококачествена тъкан и бамбуково материал за продължителна употреба.органайзер за чорапи в выдвижном кутия Може да се използва за съхраняване на бутилки, консерви, парфюми, козметика и т. Кутия-органайзер за бельо, Подходящи за повечето случаи, като спалня, хол и т.

R

Продукти в категория