.

.

Тапи за уши от восъчни вата - тапи за уши с Шумопотискане за защита на слуха на детето Adault тапи за уши за уши (Розов)

Тапи за уши от восъчни вата - тапи за уши с Шумопотискане за защита на слуха на детето Adault тапи за уши за уши (Розов)

BGN 0.67
Продукти

◆ УДОБНИ Висококачествени тапи за уши водоустойчив и устойчиви, безопасни и удобни в чорап ◆ Функция : да намаляване на шума до 27 db, ефективно намалява нивото на шума и предпазва вашия слух. ◆ ИЗПЪЛНЕНИЕ : е в Състояние да помогне ефективно да се подобри качеството на съня си в максимална степен. ◆ ДИЗАЙН : тапи за уши може да се избърсват, така че те да останат меки и да са имали гражданските форма, съответстващи на контура на ухото. ◆ ПОДХОДЯЩ ЗА : Широко се прилага и при плуване, спане, механични, електрически работи, места за отдих и т., Особености : ? УДОБНИ Висококачествени тапи за уши са безвредни за околната среда, безопасни и удобни в чорап.?ФУНКЦИЯ : намаляване на шума до 27 db, ефективно намалява нивото на шума и предпазва вашия слух.?ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : е в Състояние да помогне ефективно да се подобри качеството на съня си в максимална степен.?Дизайн : Тапи за уши може да се избърсват, така че те да останат меки и да са имали гражданските форма, съответстващи на контура на ухото.? Подходящ за : Широко се прилага и при плуване, спане, механични и електрически места в места за отдих и т. Технически характеристики : Състояние : абсолютно новия Материал : wax + памук Цвят : розов Степента на намаляване на шума : 27 db Тегло на опаковката : около 36 грама / 1,3 грама съдържание на Пакета : 8 двойки затычек за уши.

R

Продукти в категория