.

.

Тенджера за супа под налягане, по-Голям Капацитет 8 л, Лесно Моющаяся, готварска печка на Газ Под налягане, Гъвкав, богат на функции, Ковано Желязо, Улучшающая Стяган?

Тенджера за супа под налягане, по-Голям Капацитет 8 л, Лесно Моющаяся, готварска печка на Газ Под налягане, Гъвкав, богат на функции,

BGN 23.45
Продукти

ЗАПЕЧАТВАНЕ И СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ : В тенджера под микронапорным налягане може бързо да готвя супа с добър вкус, по-добре се запечата, по-ви спести времеПРЕДИМСТВА на МОДЕЛИРАНЕ : Тенджера за супа под микронапором с прозрачен капак, гладко дъно, не се плъзга и не позволява нагряване на химикалки.Практически дръжка : Тенджера за супа под микронапоркой с иновативни дръжки във формата на пъпеш, красива и изключително практични. антипригарная И лесни за почистване : Тенджера под налягане от здравно камък, хранителни материали, които не се придържат към дъното, не се страхуват лесно прилипающей прибори, лесен за почистване.УВЕЛИЧЕНА КАПАЦИТЕТ : 8-литровата тенджера с микронагревателем голям капацитет, вмещающая цяло пиле, за да отговори на нуждите на хранене на цялото семейство. ЗАПЕЧАТВАНЕ И СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ : В тенджера с микронапором може бързо да готвя супа с добър вкус, подобряване на херметизацията, спести повече время2. УВЕЛИЧЕНА капацитет : 8-литровата тенджера с микро-натиск с голям капацитет, побира цяло пиле, за да отговорят на нуждите от храна на цялата семьи3. Антипригарный И лесно моющийся : Тенджера от здравно камък материал под налягане, хранителни материали, които не се придържат към дъното, не се страхуват лесно прилипающей прибори, лесен за почистване 4. ПРАКТИЧЕСКИ ДРЪЖКА : Тенджера за супа под микронапором с иновативни дръжки във формата на пъпеш, красива и практичная5. ПРЕДИМСТВА на МОДЕЛИРАНЕ : Тенджера за супа под налягане с прозрачен капак, гладко дъното на тигана, не се плъзга и не позволява нагряване на ручкиособенности : Тип на продукта : тенджера под налягане под налягане Материал : ковано желязо Тегло : 2000 g / 70,5 унция (прибл.) Размер : прибл. 28 см / 11 инча съдържание на Пакета : 1 х Микро-тенджера под налягане.

R

Продукти в категория