.

.

N/A 2,8 л е с Голям Капацитет, Огнеупорни Прозрачна Кана за студена вода с капак, Фланец за пиене вода, студен Чай, сок (Цвят: синьо)

N/A 2,8 л е с Голям Капацитет, Огнеупорни Прозрачна Кана за студена вода с капак, Фланец за пиене вода, студен Чай, сок (Цвят: синьо)

BGN 0.33
Продукти

Можете да го излея вряща вода и се поставя на страничната врата на хладилникаКорпус тигани от хранително-вкусовата смола AS може да се изсипва директно във вряща вода.Устойчив на висока температура 100 ° с, без специфичен мирис, е полезна за пиене.Ефективно фильтруйте ароматен чай, филийки, плодове и т. е Подходящ за такива случаи, като например семейни вечери / на среща в офиса / пикници на няколко души.Можете да го излея вряща вода и се поставя на страничната врата на хладилника.Корпус тигани от хранително-вкусовата смола AS може да се изсипва директно във вряща вода.Устойчив на висока температура 100 ° с, без специфичен мирис, е полезна за пиене.Ефективно фильтруйте ароматен чай, филийки, плодове и т. е Подходящ за такива случаи, като например семейни вечери / на среща в офиса / пикници на няколко души.Можете да го излея вряща вода и се поставя на страничната врата на хладилника.Корпус тигани от хранително-вкусовата смола AS може да се изсипва директно във вряща вода.Устойчив на висока температура 100 ° с, без специфичен мирис, е полезна за пиене.Ефективно фильтруйте ароматен чай, филийки, плодове и т. е Подходящ за такива случаи, като например семейни вечери / на среща в офиса / пикници на няколко души.Опаковъчен sheet1 * уреди за студена вода 6* Чаша Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Стъклена чаша за Пиене на Начало на Набор от Хол Семейно Гостоприемство Чаша с Голям Капацитет на Каната.

R

Продукти в категория