.

.

DIKACA 12шт Силиконови Шнурные Замазки USB Кабел Обвивка на Кабела за Кабели Силикон Притежателя Силиконови Кабелни Превръзки Тел Слушалки Навиване на Скоба Електриче?

DIKACA 12шт Силиконови Шнурные Замазки USB Кабел Обвивка на Кабела за Кабели Силикон Притежателя Силиконови Кабелни Превръзки

BGN 6.88
Продукти

Намотката кабел за слушалки : добро помощно средство, което ще ви помогне да организирате вашите слушалкиДържач на кабела за масата : лесен за обзавеждане. Силиконова основа на кабела : добър инструмент, който ще ви помогне да организирате слушалки.Обвивка на кабел за слушалки : Изработени от материали, предназначени за продължителна употреба.Притежателят на проводници за слушалки : Изработен е от материал за продължителна употреба.Намотката кабел за слушалки : добро помощно средство, което ще ви помогне да организирате вашите слушалки.Държач на кабела за масата : лесен за обзавеждане. Силиконова основа на кабела : добър инструмент, който ще ви помогне да организирате слушалки.Обвивка на кабел за слушалки : Изработени от материали, предназначени за продължителна употреба.Притежателят на проводници за слушалки : Изработен е от материал за продължителна употреба.Пратката включва 12 х намотчиков за слушалки Характеристики-Той е лек за лесно и удобно носене, кабел за слушалки. - Произведен от материал за ликвидация USB кабел за продължителна употреба. - Използвайте го по време на работа, в корабите, в училище и у дома, по-удобно и ще ви помогне да запази доброто настроение на Притежателя на слушалки. - Побира се в джоба, оригинално решение на проблеми с възли и перегибами силиконов кабел. -Размер : 24x1,5x0,2 см / 9,4x0,6x0,08 инча намотката кабел за слушалки. - Добър инструмент, който ще ви помогне да организирате свързване кабел слушалки. -Цвят : Както е показано на метална намотка. -Материал : Силикон за намотката кабел, слушалки.Описание Товараподдержатель за кабели търсите професионален, но в същото време намоточный машина за слушалки?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален намотчик за слушалки трябва да отговарят на вашите нужди. намотката кабел за слушалки - един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория