.

.

Johncase Нов OEM Сигнал на Звънене Силен Говорител Звукова Монтаж на Дубликат Част, която е Съвместима с iPhone 6 Plus (Всички носители)

Johncase Нов OEM Сигнал на Звънене Силен Говорител Звукова Монтаж на Дубликат Част, която е Съвместима с iPhone 6 Plus (Всички носители)

BGN 3.96
Продукти

Чисто нов кабела на високоговорителя за разговор-това е дубликат част за модели на i Phone 6 ПлюсЛош звук или неговото отсъствие не ни позволяват да се насладите на прекрасна музика и приятни разговори, тогава това може да ни е много да се разстрои.Ремонт с помощта на тази резервни детайли може да премахне често срещаните проблеми с ниско качество на звука от високоговорителя на вашето устройство.Ще откриете, че този говорител се е идеална по размер, високо качество и може да бъде идеалното решение за тези проблеми.можете да направите така, че вашият i Phone 6 Plus отново звучеше чудесно с помощта на този прост ремонт със собствените си ръце.Характеристики на продукта : - Съвместим с : i Phone 6 Plus 5,5 "A1522 /A1524 /A1593 (всички носители) - 100% чисто нов оригинален - Високо качество - Премахване : лошия звук или липсата на такова Полезни съвети : 1. Ръководство за монтаж не е включена в комплекта. Въпреки простотата на инсталиране, ние все пак препоръчваме да се намери специалист за инсталиране. Идва в антистатическом опаковка за безопасно транспортиране. Всички сменяеми елементи трябва да бъдат защитени от статично електричество.Пратката включва : 1x Дубликат част на високоговорителя за модели на i Phone 6 Плюс.

R

Продукти в категория