.

.

Набор от транспортиров и компаси за ученици, Комплект за практикуване на геометрия и математика, за ученици, Компас за геометрия и Транспортир на 180 градуса за изго?

Набор от транспортиров и компаси за ученици, Комплект за практикуване на геометрия и математика, за ученици, Компас за геометрия

BGN 3.26
Продукти

Пратката включва в себе си : вие получавате 1 бр геометричен компас, 1 бр. кутия за плънката, 1 бр. прозрачен калъф за компас и зареждане с гориво и 1 бр. транспортир на 180 градуса за рисуване, подходящи за студенти, учители, инженери, дизайнери, художници и т., Информация за размерите : дължина черчильного компас е 4,5 инча, дължина на кутията - 5.5 инча, а ширината - 1 инч, с Диаметър транспортира за училище - 6 инча; Те са леки и лесно да ги носите със себе си. Здрав материал : математически компас за геометрия е изработена по най-новата технология, зъбни колела на всеки компонент плътно зацеплены, и тяхното не е лесно отслабват, метални остри ъгли компас тъпи, ги надраскат лесно, а корона на компаса е с фина текстура, която лесно се поддържа; Цифров транспортир е изработен от ABS пластмаса, която е с добра трайност, и я лесно да се прекъсне.Лесна употреба : този математически транспортир достатъчно дебели, така че е лесно защелкнуть; Обхват от 0 до 180 градуса и ярък цвят позволяват да се види думи, букви, цифри, в страницата чрез транспортир, което е удобно за ползване от вашите деца.Измервателен математически инструмент : : компас и транспортир са идеални за рисуване на всички ъглови дъги и окръжности и измерване на ъгъл, а също са подходящи за домашна работа, техническо чертане, рисуване, инженери, дизайнери, художници и т. Характеристики : Здрав компас : компас точен и лесен за употреба, се предлага с резервен и метален държач за рисуване.Компас предлага се в прозрачна кутия съдържа 1 геометричен компас и 1 кутия за попълване, опаковани в прозрачна кутия, удобна за организиране и носене.Внимание : Преди да използвате компас трябва да инсталирате бензиностанция.След използването на компас, моля, сложи го в кутията, за да се избегне контакт с деца в предучилищна възраст.Ако сте получили продукт, и са открили, че витлото на компаса е отслабена.Не се притеснявайте, това не е проблем за качество.Неприкачена винт улеснява переворачивание молив надолу.Можете да затегнете винта след употребата на молив за смяна на разделителната детайли. Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана, ABS Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на фигура Опаковката включва : 1 х Компас1 х транспортир Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.

R

Продукти в категория