.

.

KUDES Регулируеми Перлени Нашийници за кучета с Удлинительной на Веригата за Малки Кучета и Котки, Скъпа Дрехи за момичета-yorkshires, Костюми, Аксесоари, Инкрустация с Кр?

KUDES Регулируеми Перлени Нашийници за кучета с Удлинительной на Веригата за Малки Кучета и Котки, Скъпа Дрехи за момичета-yorkshires,

BGN 1.67
Продукти

【Уникални перлени врати за домашни любимци】 С висота характеристики, задължителен елемент за вашия елегантен кученце и коте! Този кристал нашийник е предназначен само за използване като модерен аксесоар за вашия домашен любимец, не може да се използва като яка, за закрепване на каишка 【Размер】 XS : 16,5 + 6 см (6,5 инча + удължител 2,35 инча); S : 20 + 6 cm (7,8 инча + удължител 2,35 инча); M : 23,5 + 6 см (9,25 инча + удължител 2,35 инча); L : 27 + 6 см (10,6 инча + удължител 2,35 инча), в регулация, лесно се определя, оборудван удлинителем, който ще ви помогне лесно да изберете желания размер.Той е подходящ също и за повечето малки домашни котки и кучета. 【Изцяло ръчна изработка и висококачествени материали 】 Ние внимателно избира всеки декор от перли и страз за производство на всеки яка, ние вярваме, че всеки домашен любимец заслужава да носите красив, удобен и безопасен яка. 【Най-добрият подарък за домашни любимци】 Това е много добра идея за подарък на любимата си куче котка за рожден ден, подарък за коледа, празничен костюм, сватба празнична дрехи, което ги прави чаровни и красиви. 【Забележка】 Моля, моля, внимателно измерва с кучето си, за да се уверите в правилността на размера преди да поръчате, 100% връщане на парите или замяна, ако вие не сте доволни от качеството, и добре дошли на предложения за подобряване на нашите продукти. 【Уникални перлени врати за домашни любимци】 С висота характеристики, задължителен елемент за вашия елегантен кученце и коте! Този кристал нашийник е предназначен само за използване като модерен аксесоар за вашия домашен любимец, не може да се използва като яка, за закрепване на каишка. 【Размер】 XS : 16,5 + 6 см (6,5 инча + удължител 2,35 инча); S : 20 + 6 cm (7,8 инча + удължител 2,35 инча); M : 23,5 + 6 см (9,25 инча + удължител 2,35 инча); L : 27 + 6 см (10,6 инча + удължител 2,35 инча), в регулация, лесно се определя, оборудван удлинителем, който ще ви помогне лесно да изберете желания размер.Той е подходящ също и за повечето малки домашни котки и кучета. 【Изцяло ръчна изработка и висококачествени материали 】 Ние внимателно избира всеки декор от перли и страз за производство на всеки яка, ние вярваме, че всеки домашен любимец заслужава да носите красив, удобен и безопасен яка. 【Най-добрият подарък за домашни любимци】 Това е много добра идея за подарък на любимата си куче котка за рожден ден, подарък за коледа, празничен костюм, сватба празнична дрехи, което ги прави чаровни и красиви. 【Забележка】 Моля, моля, внимателно измерва с кучето си, за да се уверите в правилността на размера преди да поръчате, 100% връщане на парите или замяна, ако вие не сте доволни от качеството, и добре дошли на предложения за подобряване на нашите продукти.Характеристики : Помещение съдържа : Вие получавате 1 бр. регулируеми греди за кучета от изкуствени перли с лъскави пайети и други красиви висулки, които лесно се съчетават с дрехи на кучето си в ежедневния живот.

R

Продукти в категория