.

.

Колела QARNBERG 50 мм с Плъзгане заключване, Тежкотоварни Отточна тръба на шарнирна връзка валяк M8/M10, Гумени Безшумни Колела за Мебели, Масичка за кафе, Комплект от 4 Рол?

Колела QARNBERG 50 мм с Плъзгане заключване, Тежкотоварни Отточна тръба на шарнирна връзка валяк M8/M10, Гумени Безшумни Колела за Мебели,

BGN 3.33
Продукти

Материал : Изработен е от висококачествени меки гумени материали за да се гарантира твърдост и издръжливостПодходящ за повечето видове настилки. Размер : 4 комплект за ротационни колелце със спирачка, с диаметър на колелото : 50 мм, дължина на винта : 25 мм, диаметър на винта : 8/10 мм Характеристики : Гъвкавост на 360 градуса; трайни лагер; Елегантен, сигурен за пола!.Пратката включва : Комплект от 4 на завъртане на колелата с резба в основата.Товароносимостта на тези колела е 120 кг. Колела с подвижни колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници.Материал : Изработен е от висококачествени меки гумени материали за да се гарантира твърдост и издръжливост.Подходящ за повечето видове настилки. Размер : 4 комплект за ротационни колелце със спирачка, с диаметър на колелото : 50 мм, дължина на винта : 25 мм, диаметър на винта : 8/10 мм Характеристики : Гъвкавост на 360 градуса; трайни лагер; Елегантен, сигурен за пола!.Пратката включва : Комплект от 4 на завъртане на колелата с резба в основата.Товароносимостта на тези колела е 120 кг. Колела с подвижни колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници. задайте тези колела на тяхното оборудване и вижте колко е лесно и спокойно можете да преместят мебели или обзавеждане на правилното място.Характеристики : Диаметър на колело : 50 мм / 2 инча Товароносимост : 120 кг Стил : Отточна тръба на шарнирна връзка, резба жезъл.Тема диаметър : 8 мм/10 мм Дължина на конеца : 25 мм Материал на колелата : гума Ако имате някакви въпроси при използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас с послание.

R

Продукти в категория