.

.

HUANGXING - флип-надолу на вратата на достъпа за домашни любимци, Управлявана от Удобна Гъвкава вратата на достъпа за домашни любимци, Четири вида въртене стабилна Плас?

HUANGXING - флип-надолу на вратата на достъпа за домашни любимци, Управлявана от Удобна Гъвкава вратата на достъпа за домашни любимци,

BGN 0.33
Продукти

Лесна инсталация и експлоатация, удобство за използванеБързо позициониране усвояване на ютия, тиха четка, класически квадратен външен вид, лесен и красив.Изработен е от висококачествен материал ABS, прозрачна врата, удобен за гледане на ситуации извън дома.Четири вида на въртене, удобни и практични. Външна повърхност от акрил материал, гладък, здрав и издръжлив.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал ABS, прозрачна врата, удобен за гледане на ситуации извън дома. Външна повърхност от акрил материал, гладка, здрава, силна и трайна. Лесна инсталация и експлоатация, удобство за използване. Бързо позициониране на ютия, тиха четка, класически квадратен външен вид, лесен и красив. Четири вида на въртене, удобно и практично.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS + акрил Цвят : бял, черен, кафяв Подходящ за домашни любимци : Котки, Размер на външната врата : прибл.17 инча Размер на вътрешната врата : прибл. 19,5x18 см /7,68x7,09 инча Четири различни параметъра Само за вход : бяла точка се обръща към котката извън разпоредбите на знак Само за да излезете от : бяла точка се обръща към котката вътре разпоредби знак Само за влизане и излизане : бяла точка се завърта в позиция знак на кръга.Няма вход, няма изход : бяла точка се завърта в позиция заключване.Стъпки за настройка : 1 : С помощта на лист хартия начертайте размерът на отвора на вратата.2 : С помощта на сондата да пробия дупка в четирите ъгъла на вратата, а след това с помощта на мощност триони директно прорежьте дупка.3 : Съответния диапазон на рязане е около 3-6 мм, например, малка задвижваната за котки от 1 до 3 мм. 4 : Поставяне на вратата на фурната за котки двустранна самозалепваща лента (с помощта на винт за аксесоари) и прикрутите си отвертка. 5 : Оборудван с винтова капачка.Натиснете на него и готово.Ако това, стъклена врата, с помощта на инструмент за стъкло, внимателно изрежете я, обезпечаване лепило за стъкло.Списък с пакети : 1 x вратата на достъпа за домашни животных1 x Ръководство на потребителя x 4 Двустранна залепваща лента 8 x майната-надолу крышка16 x Винтове.

R

Продукти в категория