.

.

Разменени на Платно каишка за часовник FitTurn, Гривни, Аксесоари за гривни, с инструменти за монтаж, Съвместими с умни часовник Amazfit T-Rex A1918, T-Rex Pro (черна)

Разменени на Платно каишка за часовник FitTurn, Гривни, Аксесоари за гривни, с инструменти за монтаж, Съвместими с умни часовник Amazfit

BGN 1.67
Продукти

【Взаимозаменяеми каишка от висококачествен плат】 за умни часа Amazfit T-Rex A1918 Въжета, изработени от здрав и качествен нейлонового материал, нямат мирис и не е лесно да се разпадне, осигурява максимален комфорт и добра пропускливост на въздухаТъкани каишка за умни часа Amazfit T-Rex A1918 много лек и елегантен, така че тези дишащи въжета не предизвиква сърбеж и не оставят кожата потни. 【Модерен стил и е подходящ за ежедневна употреба】 Взаимозаменяеми гривна за умни часа Amazfit T-Rex A1918 привлича вниманието на хората стилен външен вид и различни неутрални цветове, въжета комбинират с някоя вашите дрехи почивка, и вие можете също така да промените цвета на каишка за ръка, в съответствие с словосочетанием дрехи или настроение.Това чудесно ще се впишат във всекидневния си живот. 【Лесна инсталация и премахване】 Не се притеснявайте за есента благодарение на трайни прецизионным пружинным штифтам, които осигуряват на вашите границите на устойчивост и надеждност.Въжета за умни часа Amazfit T-Rex A1918, които точно и сигурно са интерфейса на часа, лесно се инсталират или да се прибира.Проста и ясна добавяне или премахване на едно кликване на мишката. 【Размери и многоцветье】 въжета за умни часа Amazfit T-Rex A1918 може да се регулира до идеалния размер за китките си, когато искате те да са по-плътни или свободни. размер за китката 5,5 "-8,1".Освен възможността да изберете какъв стил каишка искате, за умни часа Amazfit T-Rex A1918 предлага много възможности за цветове. 【Най-добрият избор за подарък】 Стилни въжета за умни часа Amazfit T-Rex A1918 от тканого материали имат модерен външен вид и различни цветове, които са подходящи за ежедневни и официални поводи. стилен тъкани взаимозаменяеми каишка не само подходящ за ежедневието, подчертавайки вашата индивидуалност, но и е най-добрият избор за подарък на любимия човек, семейството и приятелите. 【Взаимозаменяеми каишка от висококачествен плат】 за умни часа Amazfit T-Rex A1918 Въжета, изработени от здрав и качествен нейлонового материал, нямат мирис и не е лесно да се разпадне, осигурява максимален комфорт и добра пропускливост на въздуха.Тъкани каишка за умни часа Amazfit T-Rex A1918 много лек и елегантен, така че тези дишащи въжета не предизвиква сърбеж и не оставят кожата потни. 【Модерен стил и е подходящ за ежедневна употреба】 Взаимозаменяеми гривна за умни часа Amazfit T-Rex A1918 привлича вниманието на хората стилен външен вид и различни неутрални цветове, въжета комбинират с някоя вашите дрехи почивка, и вие можете също така да промените цвета на каишка за ръка, в съответствие с словосочетанием дрехи или настроение.Това чудесно ще се впишат във всекидневния си живот. 【Лесна инсталация и премахване】 Не се притеснявайте за есента благодарение на трайни прецизионным пружинным штифтам, които осигуряват на вашите границите на устойчивост и надеждност.Въжета за умни часа Amazfit T-Rex A1918, които точно и сигурно са интерфейса на часа, лесно се инсталират или да се прибира.

R

Продукти в категория