.

.

taupphoo Модерни указателни Табели с номера на масите под формата на Арка с Кръгла поставка за Сватбен прием, Определени от 1-30 + Плот, 4 x 6 от блестящи Златни Фолио, Табел?

taupphoo Модерни указателни Табели с номера на масите под формата на Арка с Кръгла поставка за Сватбен прием, Определени от 1-30 + Плот, 4

BGN 59.79
Продукти

Златна фолио премиум-клас : Място за сватбена маса с подкрепа от златно фолио са прекрасни и наистина красиво блестят в контакт с тях на светлината, те изглеждат луксозно и привлекателни, те са идеалното допълнение към сервировке на бюрото сиСъдържание на комплекта карти : Те се предлагат в комплекти от по 32 броя, карта с номерът на масата 1-30 и маса за лидер, с 32 златни кръгли щанд-притежатели. Тези карти са достъпни высококлассным допълнение към всеки специален повод, независимо дали това е сватба или специално събитие.Високо качество : набор за настолни карти numble лек, но здрав, 130-граммовый мат комплект за картички, осигуряване на устойчив дизайн, подходящ за влакчета от златно дърво или отделно стоящи. 4 "x 6" голям и лесен за разчитане, на гостите да знаят къде да седнат. Ярък дизайн : стаи таблици за сватбения прием златни букви са светли, както карта е много лъскава.Схема за сядане гости на сватба в формата на полукръг - идеален завършек на вашата сватба или вечеринкам.ИДЕАЛНО ПОДХОДЯЩ ЗА : Сватби, Репетиционных вечери, партита по повод ангажименти, Годишнини, рождени Дни, сватбени и детски тържества, Бар мицва, фирмени партита, или всяко специално събитие!.Състав картички с номерата на масите.

R

Продукти в категория