.

.

SJYDQ Женствена рокля-трика от прозрачна мрежа в стил Мозайка с едно рамо, Рокля за по кънки, Асиметричен подгъва с цепка, Танцови (Цвят: кралско синьо, Размер: код L)

SJYDQ Женствена рокля-трика от прозрачна мрежа в стил Мозайка с едно рамо, Рокля за по кънки, Асиметричен подгъва с цепка, Танцови (Цвят: кралско

BGN 131.89
Продукти

Жена танцово рокля в стил мозайка от прозрачна мрежа с едно рамоМека кърпа, дишащи, приятни за кожата, комфортна на допир и в чорап.Моделът е направен в стил мозайка от прозрачна мрежа, с едно рамо и дълъг ръкав.Бански се закрепва с разрезной пола с асиметрични подолом. подходящ за занимания с танци, танцово представяне, състезания и т. Жена танцово рокля в стил мозайка от прозрачна мрежа с едно рамо.Мека кърпа, дишащи, приятни за кожата, комфортна на допир и в чорап.Моделът е направен в стил мозайка от прозрачна мрежа, с едно рамо и дълъг ръкав.Бански се закрепва с разрезной пола с асиметрични подолом. подходящ за занимания с танци, танцово представяне, състезания и т. Характеристики : Жена Прозрачно Сетчатое Танцово рокля в стил Мозайка на едното рамо.Мека кърпа, дишащи, приятни за кожата, комфортна на допир и в чорап.Моделът е направен в стил мозайка от прозрачна мрежа, с едно рамо и дълъг ръкав.Бански се закрепва с разрезной пола с асиметрични подолом. Подходящ за занимания с танци, танцово представяне на състезания и т. Материал : полиестер, окото Цвят : черно, тъмно-синьо, кралско синьо, път от Размера : S-код, M-код на L-код, XL-код В комплект включва : 1x танцово рокля Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория