.

.

Градински Винарите YAMATIC 2, 1 Резервен Ножици + 1 Преки Градински Ножици, Градинарски Ножици Ръчни Ножици За Рязане на цветя, декоративни растения, Бонсаи, Събиране на ?

Градински Винарите YAMATIC 2, 1 Резервен Ножици + 1 Преки Градински Ножици, Градинарски Ножици Ръчни Ножици За Рязане на цветя,

BGN 2.67
Продукти

Идва с удобен отвор за захващане на дръжката за удобство на съхранениеНай-евтините професионални ножици на пазара. ✂ НАБОР от СЕКАТОРОВ от 2 теми - удобен инструмент за изрязване и събиране на реколтата.Този незаменим градински ножици включва ножици за подстригване без подстригване и ножици с микроострием за всякакви сценарии за фризури, така че можете да събирате плодове, събиране на зеленчуци, нарязани на цветя и бонсай, както и изрезки за развъдника. ✂ ПРОФЕСИОНАЛНИ градинарски ножици - тези винарите са изработени от висококачествена въглеродна стомана с технологията на твърдия хромирования и обработени технология сверхтонкой полиране, което гарантира устойчивост на корозия невероятно силни, остри и издръжлива инструменти, които продължават цял живот. ✂ КОНСТРУКЦИЯ, ПОЗВОЛЯВАЩА СПЕСТЯВАНЕ на УСИЛИЯ - Всеки инструмент е ергономична, мека дръжка, която удобно ляга в малки и големи ръце, а амортизационен система намаляват дискомфорта от продължителна употреба на ръка.Подходящ за използване от дясната или лявата ръка. ✂ МНОГО ПО-безопасно ЗАКЛЮЧВАНЕ - предпазен замък от неръждаема стомана, никога не се разрушава и не се открива случайно след определяне на тях им е удобно да се ползват както от дясната, така и лявата ръка, и никога не може случайно да се почеше, когато той е заключен. ✂ 1-годишна ограничена гаранция и 100% за обслужване на клиенти - Ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, в момента са онлайн 24 часа в денонощието.Ножици за подстригване с микроконусами : .Обиколни винарите : .

R

Продукти в категория