.

.

Ключ с заглушающим пръстен Edinstry, Черно 36 мм Муфа Ключ с заглушающим пръстен, плосък Гаечен Ключ с заглушающим Пръстен, 1 бр.

Ключ с заглушающим пръстен Edinstry, Черно 36 мм Муфа Ключ с заглушающим пръстен, плосък Гаечен Ключ с заглушающим Пръстен, 1 бр.

BGN 3.33
Продукти

Размер : метричен гаечен ключ 36 мм Изработен от висококачествени материали от високо стомана, различна здравина, износоустойчивост, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия, издръжливи.Подходящи за дома, гараж, работилница, работници в метал /дърво, строители, механици, любители и любители на направи си САМ, професионалисти и така нататък.Може да се използва като чук, използван за забиване на пирони, винтове и т. След втвърдяването стомана здрав и надежден, я не е лесно да се прекъсне, и той не се страхува от удар.Характеристики : Изработен е от висококачествени материали от високо стомана, той е здрав, устойчив на абразия, коррозионностойкий, устойчиви на корозия, издръжливи.Подходящи за дома, гараж, работилница, работници в метал /дърво, строители, механици, любители и любители на направи си САМ, професионалисти и така нататък.Може да се използва като чук, използван за забиване на пирони, винтове и т. След втвърдяването стомана здрав и надежден, я не е лесно да се прекъсне, и той не се страхува от удар.Технически характеристики : Материал : высокоуглеродистая стомана. Размер : 36 мм метричен ключ на Помещение включва : 1 х гаечен ключ с заглушающим пръстен.

R

Продукти в категория