.

.

DBYLXMN 5 бр. Гъба от пресована дървесна маса, Готварска Четка За почистване на Съдове, гъба за миене на съдове, абсорбира вода и се превръща В Голям Кухненски кърпи, Поч?

DBYLXMN 5 бр. Гъба от пресована дървесна маса, Готварска Четка За почистване на Съдове, гъба за миене на съдове, абсорбира вода

BGN 1.33
Продукти

100% Памук, смес от дървесна масаВключени в комплекта елементи : Съдържа 5 почистващи четки. 409 Кухненско сапун за килер от камък и Стомана, размер за пътуване, малка ръчна четка за търкане, гъба на клечка за почистване на съдове, захранващи сапун, четка за мивка.Чиста каша : Тази кухненска гъба почиства мазнини, копоть и плака, така че дори и най-мръсни повърхности ще светят като нови.Набор от тоалетни четки от органичен ламарина себум Дишай, четка за полиране на мивки от неръждаема Стомана, четка за тенджери и противней, лепкава хартия от Неръждаема Стомана за домакински уреди.Използвайте с кухненска посуда : Тези гъби - ключ за почистване на кухня, те няма да навредят на защитното покритие на вашата кухня.Полироль Дишай от неръждаема Стомана, органично плоско бекон, малка ръчна четка за миене на чинии, метли със стойка, тежки ръчни четки за почистване.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ПОВЪРХНОСТИ : Универсални почистващи чистачи Може да се използва върху незалепващо съдове за готвене, столешницах, душ кабини и други повърхности в дома.Четка за миене на съдове с дълга дръжка, четка за съдове, захранващи сапун, четка за тенджери и противней, гъба на клечка за почистване на сапун ястия за пътуване, залепваща хартия от неръждаема стомана за домакински уреди.Лесен за почистване : Почистете почистване на най-горния рафт на миялната машина.Износостойкая домашна четка за тенджери и противней за Премахване на етикети от неръждаема Стомана, лепкава хартия за домакински Уреди, четка за съдове с поставка 409, килер от камък и стомана. гъба от пресована дървесна маса, готварска четка за почистване на тенджери, гъба за миене на съдове, абсорбира вода и се превръща в голям кухненски кърпи за почистване на съдове, изработени от памук, стоманена кухня, 5 бр. гъба от пресована дървесна маса, готварска четка за почистване на тенджери, гъба за миене на съдове, абсорбира вода и се превръща в голям кухненски кърпи за почистване на съдове, памук Материал : дървесна маса, памук Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 55 грама опаковка Размер : 10x7x5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.

R

Продукти в категория