.

.

PetnFam Скъпа Когтеточка за котки, Когтеточка с Розово Цвете за Големи котки и Котенца, Когтеточки от естествен сезал Височина 23,62 инча за котки в затворени помещения, ?

PetnFam Скъпа Когтеточка за котки, Когтеточка с Розово Цвете за Големи котки и Котенца, Когтеточки от естествен сезал Височина

BGN 14.00
Продукти

【Дизайн във формата на цвете лале】 Когтеточка за котки във формата на цвете лале може да бъде по-привлекателна за игри котки, высвобождать инстинкт в закрити помещения и е по-добре да защитава вашите мебелиКрасив външен вид и може да се използва и като декоративен елемент в дома си. 【Лекотата на монтажа】 Всяка когтеточка за котки оборудван вътре в ръководството за инсталиране, в съответствие с инструкциите за монтаж, производство на нашата когтеточки за стайни котки ще ви отнеме само няколко минути.След кратко време котката ви може да се появи когтеточка, която смастерили за нея. 【Натурален сизал】 Част от когтеточки за котки за здраво обмотана 100% естествена сизалевой въже, който е безопасен и устойчив на надраскване.Натурална сизалевая въже помага за почистване котешки лапи и облекчава проблемите, като например белези котки на дивана и мебели.Основата на кулата, изработени от тежка древесностружечной плочи, покрити с мек плюшем, сигурно и стабилно. 【Уникална интерактивна детайл】 Тези когтеточки за домашни котки от листа и цветни детайли могат да станат интерактивни играчки за котки.Вътре листа скрита погремушечная хартия, за да привлекат вниманието на котки, а цветята могат да станат дразнящими пръчки. 【Стабилна структура】Долната част на котешки когтеточки разчита на по-широка и дебела древесностружечную котлон, че повишава общата устойчивост на котешки когтеточки и намалява вероятността от падане, когато котката остри нокти.

R

Продукти в категория