.

.

Преносим климатик Alipis, 2 броя, Прозорец, климатик, монтиран на стената климатик, Защитен от ръжда, Xxcm за размера на Външни Зимни Покривала, които Предпазват от Ръжда ?

Преносим климатик Alipis, 2 броя, Прозорец, климатик, монтиран на стената климатик, Защитен от ръжда, Xxcm за размера на Външни Зимни

BGN 8.56
Продукти

На кутията на уреда : Предпазва климатика от устойчив на атмосферни влияния, удължава живота на вашия климатикНа кутията на климатика : Конструкцията е проста, но и изключително практични.климатик от , от нулата, im Капачка външно климатик : Защитно покритие красива, ефективно предпазва климатика от.Защитно фолио за климатика : Идеален и идеален за външния блок на климатика, осигурява добър ефект.Външни седалките : Използвайте кърпа, която може да се намокри от дъжда или друга адхезия.На кутията на уреда : Предпазва климатика от устойчив на атмосферни влияния, удължава живота на вашия климатик.На кутията на климатика : Конструкцията е проста, но и изключително практични.климатик от , от нулата, im Капачка външно климатик : Защитно покритие красива, ефективно предпазва климатика от.Защитно фолио за климатика : Идеален и идеален за външния блок на климатика, осигурява добър ефект.Външни седалките : Използвайте кърпа, която може да се намокри от дъжда или друга адхезия.Списък на опаковки 2 x Характеристики на протектора -Размер (L) : около 86,00 X30,00 X56,00 см / 33,80 X11,79 X22 капак на външното тяло на променлив ток. - Това може да осигури пълна защита на капака на климатика, за да се поддържа чистота и стройност на капака на климатика променлив ток. - Предпазва вашия климатик във всякакви метеорологични условия, дори и при тежка зима и слънчево лято.Увеличава живота му извън покритието на климатика. -Цвят : сребрист водоустойчив калъф за климатик - Произведен от материал за използване и притежава фантастична защитен ефект Преносим калъф за климатик. -Размер (И) : около 80,00 X28,00 X54,00 см / 31,44 X11,00 X21 капак, за да се уреди. - На външен вид изделия модерен, лесен и безгрижен, което е необходимо за защита на външния корпус на климатик. -Материал : полиестер, покритие Полиестер калъф - Подходящ за по-голямата част от климатици.Защитен кожух климатик подходящ размер и сгъваем дизайн, лесно се мият и да се съхраняват.Описание на продукта Външна капачка на климатика В този случай е по-добре да има към нея капак.На кутията на климатика С тази защитна черна капак лоши условия, като дъждовни дни, на пясъчна буря, вече не са проблеми.

R

Продукти в категория