.

.

WZKALY Титуляр за Хартиени Кърпи за ръце, Лигав Титуляр За Хартиени Кърпи Под Шкаф Самоклеящийся или монтиран на стената от Неръждаема Стомана SUS304 за Кухня Баня Ферме?

WZKALY Титуляр за Хартиени Кърпи за ръце, Лигав Титуляр За Хартиени Кърпи Под Шкаф Самоклеящийся или монтиран на стената от Неръждаема

BGN 8.99
Продукти

【ДИЗАЙН】 : Завъртане на конструкция с двоен стълб позволява лесно да се промени, хартиени кърпи за ръце,Въртящата обтегач ефективно предотвратява падането на кухненски кърпи и симетричен дизайн прави кухнята приятна за окото 【Два НАЧИНА за ИНСТАЛИРАНЕ на】 : може да се инсталира без пирони и дупки, подходящ за всички видове стени. 【Двойна ИНСТАЛАЦИЯ】 : Самозалепваща конструкцията на тази на притежателя за тоалетна хартия опростява инсталацията на продукта.Висококачествено лепило 3 M надеждно улавя продукт на стената.Махнете защитен заден слой и силно натиснете го към областта на обектива повече от 30 секунди.Изчакайте 24 часа, за да се гарантира най-добрите адгезивный ефект.Освен това, ние също така предоставя аксесоари за стенен монтаж.В комплекта са включени всички необходими монтажни принадлежности. 【Високо качество】 : Този титуляр за хартиени кърпи за ръце е изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, защитена от ръжда във влажни условия.Освен това, ние използваме лесно моющееся покритие, което може да бъде също толкова ярък като ново.Това ще даде завършек на вашата баня изглежда като нова.За него е лесно да се грижи и почистване, просто го избършете със суха кърпа или гъба за почистване. 【ГАРАНЦИОННО обслужване】 : WZKALY предлага ограничена доживотна гаранция.Ние осигуряваме 24-часово обслужване на клиенти, ако имате нужда от някаква помощ, моля, кликнете на "Свържете се с продавача" или се свържете с нас по електронната поща. 【ДИЗАЙН】 : Завъртане на конструкция с двоен стълб позволява лесно да се промени, хартиени кърпи за ръце,Въртящата обтегач ефективно предотвратява падането на кухненски кърпи и симетричен дизайн прави кухнята приятна за окото. 【Два НАЧИНА за ИНСТАЛИРАНЕ на】 : може да се инсталира без пирони и дупки, подходящ за всички видове стени. 【Двойна ИНСТАЛАЦИЯ】 : Самозалепваща конструкцията на тази на притежателя за тоалетна хартия опростява инсталацията на продукта.Висококачествено лепило 3 M надеждно улавя продукт на стената.Махнете защитен заден слой и силно натиснете го към областта на обектива повече от 30 секунди.Изчакайте 24 часа, за да се гарантира най-добрите адгезивный ефект.Освен това, ние също така предоставя аксесоари за стенен монтаж.

R

Продукти в категория