.

.

INOOMP 4 бр. Еластичен Ремък за Палатки, Аксесоари за Къмпинг, Скоби за Tarps, Външни Куки за Закачване, Разтеглив Стяжные Колани, Катарами за Къмпинг, за Закрепване на Пал?

INOOMP 4 бр. Еластичен Ремък за Палатки, Аксесоари за Къмпинг, Скоби за Tarps, Външни Куки за Закачване, Разтеглив Стяжные Колани,

BGN 1.00
Продукти

Колани с кулачковыми катарами : Подходящи за кемпинговых палатки, навеси, джипове, tarps, покривала за лодки, палатки и много другиРазтеглив, въжени ключалката с куки : С характеристиките на висока здравина, издръжливост и ниско тегло, това ще бъде вашият добър избор.Обтегач за закрепване на палатки : Осигурява по-голяма удерживающую способност и прави тези къдрици са по-устойчиви, дори и в лошо време.Кука за кемпинговой палатки : Малък размер, ниско тегло, лесен за носене и съхранение, той не отнема много място.Инструмент за поставяне на палатки : Изработен е от висококачествени материали и има дълъг живот.Колани с кулачковыми катарами : Подходящи за кемпинговых палатки, навеси, джипове, tarps, покривала за лодки, палатки и много други.Разтеглив, въжени ключалката с куки : С характеристиките на висока здравина, издръжливост и ниско тегло, това ще бъде вашият добър избор.Обтегач за закрепване на палатки : Осигурява по-голяма удерживающую способност и прави тези къдрици са по-устойчиви, дори и в лошо време.Кука за кемпинговой палатки : Малък размер, ниско тегло, лесен за носене и съхранение, той не отнема много място.Инструмент за поставяне на палатки : Изработен е от висококачествени материали и има дълъг живот.Осъществяване Списък 4 x въжени ключалката Характеристики -Цвят : черен, армейски зелен ластични колани за връзване. -Размер : Около 15,00 X4,00 X1,00 см/5,89 X1,57 X0,39 инча обтегач за закрепване на палатки. -Материал : Еластична нишка, стоманена обтегач за палатки. -Не е лесно пада и ветрозащитный, удобен за използване при занимания на открито еластичен кабел. -Добър избор за подарък за всеки любител на къмпинга.Придайте им много удобство, когато навес за нощуване на открито дръпнете за въженият кука. -Малък размер, ниско тегло, лесен за носене и съхранение, няма да отнеме много място бънджи-въжета с куки. -Лесно инсталиран или е оттеглено, широко прилагани за повечето дебели или тънки палатки и брезентов с катарама за навиване на кабела. -Осигурява силна хватка, тези полезни катарами за колан е по-безопасно предотвратяват падането на tarps или на палатка с кука за предното кабел.Описание на продукта Аксесоари за къмпинг Тези куки за къмпинг подходящи за работа на открито палатки, навеси, tarps, покривала за лодки, капаци за басейни, временно убежище, или всякакви плат на седалките.

R

Продукти в категория