.

.

Вратите спирки GDFYMI, Тежкотоварни Вратите спирки за долната част на врата, Врата акцент за подово монтиране, Индустриална врата упор с гумена броня, Врата стопор за ?

Вратите спирки GDFYMI, Тежкотоварни Вратите спирки за долната част на врата, Врата акцент за подово монтиране, Индустриална врата

BGN 3.00
Продукти

【Че получавате】 1 x врата акцент за подово закрепване с 3 крепежни винтове и 3 анкерамиОбщата дължина е 3 инча / 75 мм, диаметър на основата - 2 инча / 50 мм, диаметър на гумена броня - 1 инча / 25 мм. 【Функционален дизайн】 Гумена броня може ефективно да се начисляват амортизации на силен тласък, за да защити вратата и стената от надраскване или сблъсък при удара, дупки в дръжки или други дефекти, както и намаляване на нивото на шума. 【Материал премиум-клас】 Врата стопор е изработена от здрава сплав с покритие покритие от полиран никел, здрав и антикоррозийный.Той може да съхранява в метален блясък по-дълго време. 【Лесна инсталация】 Тежкотоварни външен ограничител могат да бъдат монтирани на бетонен / tiled или друг вид секс за защита на вашите врати, стени, мебели и шкафове от повреди.Перфектен подарък за нов дом. 【Няколко приложения】Врата стопор много практичен и безопасен, има висока носеща способност, така че могат да се използват в кухнята, в спалнята, хола, банята, офиса, хотела, банята, терасата и т. 【Че получавате】 1 x врата акцент за подово закрепване с 3 крепежни винтове и 3 анкерами.Общата дължина е 3 инча / 75 мм, диаметър на основата - 2 инча / 50 мм, диаметър на гумена броня - 1 инча / 25 мм. 【Функционален дизайн】 Гумена броня може ефективно да се начисляват амортизации на силен тласък, за да защити вратата и стената от надраскване или сблъсък при удара, дупки в дръжки или други дефекти, както и намаляване на нивото на шума. 【Материал премиум-клас】 Врата стопор е изработена от здрава сплав с покритие покритие от полиран никел, здрав и антикоррозийный.Той може да съхранява в метален блясък по-дълго време. 【Лесна инсталация】 Тежкотоварни външен ограничител могат да бъдат монтирани на бетонен / tiled или друг вид секс за защита на вашите врати, стени, мебели и шкафове от повреди.Перфектен подарък за нов дом. 【Няколко приложения】Врата стопор много практичен и безопасен, има висока носеща способност, така че могат да се използват в кухнята, в спалнята, хола, банята, офиса, хотела, банята, терасата и т. сверхпрочный врата стопор с гумена глава, подова планина за едно крайно положение на крилото 3 " / 75 мм, цинк, сплави, матиран никел Характеристики : 1. Вратата стопор е изработена от висококачествена сплав с с матово никелово покритие за издръжливост, устойчивост на корозия и дълъг блясък.

R

Продукти в категория