.

.

Количка за сервиране HTLLT, Медицинска Количка За Инструменти, Сгъваема Количка за Подвижен Дрехи, Количка за подреждане на дрехи в хотел с Универсален Спирачен Коле?

Количка за сервиране HTLLT, Медицинска Количка За Инструменти, Сгъваема Количка за Подвижен Дрехи, Количка за подреждане на дрехи в

BGN 1.33
Продукти

★ Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти! ★ Калъф от плат Оксфорд.Скоба от неръждаема стомана, прахоустойчив и здрав, издържа на силно натоварване, за да може да се използва на открито. ★ Предимство : Лек и издръжлив, красив външен вид, голямо натоварване, антикоррозийный, широко използване. ★ Сгъваема конструкция : Размер на 87 × 52 × 78 см, тегло 7 кг, компактен и портативен, лесен за носене и транспортиране. ★ Универсален : подходящ за различни места като болници, салони за красота, на татуировка-салони, спа-центрове, уелнес центрове, магазини за домашни любимци и т. Гаранция за удовлетвореност на клиентите : Ние сме пълни с доверие в качеството на Нашите продукти.Въпреки това, ако по някаква причина не сте доволни с този продукт, Вие винаги можете да се свържете с нас!Ние ще Ви предоставим Най-доброто обслужване на клиентите.【Подробно описание на】☆ Име на продукта : Хотелски снабди с кола ☆ Материал : неръждаема стомана + плат Оксфорд ☆ Цвят : син, кафяв, имбирно-жълт, сив ☆ Тегло : 7 кг ☆ Размер : 87 × 52 × 78 см 【Включва съдържанието на】☆ Сгъване на бельо автомобил × 1 【Предимство】 ◆ количка за съхранение на добре проектирани, която е здрава, трайна употреба. ◆ Тръба от неръждаема стомана сварена ръчно, здрава конструкция, качество вкусно.◆ 4 Сверхмощных валяк и дизайн дръжки Позволяват лесно да се движите навсякъде и постоянно спират дори по склона.Не е нужно да се притеснявате за това, че количка за съхранение на бъдж или ще излезе от контрол.【Съвети】 ★ поради ръчно измерване може да бъде грешка в 1-3 виж ★ Фотография с осветление и друга дисплей може да доведе до това, че цветът на обекти на снимки ще бъде различен от реалния.

R

Продукти в категория