.

.

Сгъваем Стол за душата,Складное Седалка За Душ, монтиран на стената Стол За душата, Компактно Складное Седалка За Душ, Нескользящие Столове за душа в Банята за възр?

Сгъваем Стол за душата,Складное Седалка За Душ, монтиран на стената Стол За душата, Компактно Складное Седалка За Душ, Нескользящие

BGN 69.49
Продукти

【Прилагането мултифункционален стена стол】 : Монтиране на столче за душата е идеален за използване в бани, душ кабини, сауни, болници, съблекалнята, старчески домове и на други места 【Стенен дизайн】 : Сгъваема седалка за душ може да се сгъва на стената, когато не се използва, че не заема място, когато не им се радват, спестяване на пространство баня; Сгъваем стол за душата компактно се сгъва до стената, че са подходящи за малки бани и душ стаи. 【Високо качество на Максималната товароносимост е прибл. 130 кг; Това е монтиране на столче за душата не се плъзга и по-безопасно, отколкото други седалки за баня с крака върху мокрия под. 【Икономичен и практичен】 : Здрава и удобна дъска за баня с быстросохнущей конструкция, ламели напълно затворени от проникване на вода; Минималистичен външен вид, и вечния дизайн подходящ за повечето стилове на оформяне. 【Многоцелеви】 : Монтиране на стол за душ може да се монтира в баня или всяка стая в къщата, подходящ за повечето стилове на оформяне; Стол-табуретка също така е практичен помощник за дома, като например, когато е оборудван и изваждане на обувките на входа. 【Прилагането мултифункционален стена стол】 : Монтиране на столче за душата е идеален за използване в бани, душ кабини, сауни, болници, съблекалнята, старчески домове и на други места. 【Стенен дизайн】 : Сгъваема седалка за душ може да се сгъва на стената, когато не се използва, че не заема място, когато не им се радват, спестяване на пространство баня; Сгъваем стол за душата компактно се сгъва до стената, че са подходящи за малки бани и душ стаи. 【Високо качество на Максималната товароносимост е прибл. 130 кг; Това е монтиране на столче за душата не се плъзга и по-безопасно, отколкото други седалки за баня с крака върху мокрия под. 【Икономичен и практичен】 : Здрава и удобна дъска за баня с быстросохнущей конструкция, ламели напълно затворени от проникване на вода; Минималистичен външен вид, и вечния дизайн подходящ за повечето стилове на оформяне. 【Многоцелеви】 : Монтиране на стол за душ може да се монтира в баня или всяка стая в къщата, подходящ за повечето стилове на оформяне; Стол-табуретка също така е практичен помощник за дома, като например, когато е оборудван и изваждане на обувките на входа.

R

Продукти в категория