.

.

VALICLUD 1 бр. Памперси, Подложка За смяна на Пелени Детски Подложка За Памперси Детски Лаптоп Подложка За Смяна на Пелени Сив Детски Непромокаема Подложка За Урина Под?

VALICLUD 1 бр. Памперси, Подложка За смяна на Пелени Детски Подложка За Памперси Детски Лаптоп Подложка За Смяна на Пелени

BGN 1.67
Продукти

ПОДЛОЖКИ ЗА ПЕЛЕНИ - портативни, можете лесно да ги носите със себе си, когато пътуватеПОДЛОЖКА ЗА СМЯНА на ПЕЛЕНИ - той може да защити легло от намокания, да се поддържат чисти и спретнати.Подложка за детски памперси-подходящ за бебе, грудничка, новородени и т., няма да навреди на кожата на вашето бебе.Детски лаптоп подложка за СМЯНА на пелени - Компактен, лек дизайн, подложки за смяна на пелени допринасят за по-удобно носене.ПОДЛОЖКА за ПАМПЕРСИ - Произведен от материал, трайно и безопасно за ползване от деца.ПОДЛОЖКИ ЗА ПЕЛЕНИ - портативни, можете лесно да ги носите със себе си, когато пътувате.ПОДЛОЖКА ЗА СМЯНА на ПЕЛЕНИ - той може да защити легло от намокания, да се поддържат чисти и спретнати.Подложка за детски памперси-подходящ за бебе, грудничка, новородени и т., няма да навреди на кожата на вашето бебе.Детски лаптоп подложка за СМЯНА на пелени - Компактен, лек дизайн, подложки за смяна на пелени допринасят за по-удобно носене.ПОДЛОЖКА за ПАМПЕРСИ - Произведен от материал, трайно и безопасно за ползване от деца.Осъществяване на списък 1 x Подложка за смяна на подгузника Характеристики Материал : Полиестер подложка за детски памперси. -Размер : около 90x59x0,1 см/35,4x23,2x0,39 инча. - той може да защити легло от намокания, да се поддържат чисти и чистота. -Подходящ за бебе, грудничка, новородени и т., няма да навреди на кожата на вашето бебе, преносим пелена за свободни. - Произведен от материал, устойчив и безопасен за употреба от бебета при смяна на пелени. - Компактен, лек дизайн, подложки за смяна на пелени допринасят за по-удобно носене бебешка подложка за памперси. - Портативен, лесно можете да го носите със себе си, когато пътувате.Описание на продукта Преносим пелена за свободни Бебе Сигурно и практичен за употреба.подложка за детски памперси Този предмет е направен от материал, той е здрав и лек. подложка за смяна на пелени Сгъваем и преносим дизайн с изящни детайли го правят привлекателен, подходящ за кърмачета, бебета и т. Подложка за детски памперси Защитава вашата легло от намокания.

R

Продукти в категория