.

.

Комплекти за диамант живопис от Heyfibro, Black Cat Diamond Изкуство за възрастни и деца, 5D Комплекти за диамант рисуване с пълна сверловкой за начинаещи, 12x16 инчов Модел с диам?

Комплекти за диамант живопис от Heyfibro, Black Cat Diamond Изкуство за възрастни и деца, 5D Комплекти за диамант рисуване с пълна сверловкой

BGN 5.33
Продукти

✅【Комплект за рисуване с диаманти】 включва 1 платно с висока резолюция; 1 писалка за рисуване; 1 тава; 1 пластилин; 10 самозаклеивающихся на пакети; в 30% повече диаманти от всеки цвят, за да се предотврати недостиг на диаманти Забележка : Рамка в комплект не е включена. ✅【Висококачествен платно】 Платно за диамант живопис отпечатани във висока резолюция, както и символи, лесно се четат.Самата фигура е с основа от термоплавкого лепило и пластмасова защитна обвивка, така че диамантите са твърдо се придържат към въртене на полето и не отваливаются. ✅【Как да направите със собствените си ръце】 Първо място диамант, съответстващ знак в тава в комплекта за рисуване с диаманти, а след това с помощта на хлътва дръжки поставете го в квадратна глина и внимателно залепете, можете да се залепи диамант към съответния номер върху платно. ✅【Идеален подарък】 Комплекти за диамант живопис ръчно изработени могат да обогатят своето свободно време, да се освободите от стреса и да се насладите на времето си в самота.Идеално за празнични подаръци на вашите деца, семейство, приятели и колеги. ✅【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа. ✅【Комплект за рисуване с диаманти】 включва 1 платно с висока резолюция; 1 писалка за рисуване; 1 тава; 1 пластилин; 10 самозаклеивающихся на пакети; в 30% повече диаманти от всеки цвят, за да се предотврати недостиг на диаманти. Забележка : Рамка в комплект не е включена. ✅【Висококачествен платно】 Платно за диамант живопис отпечатани във висока резолюция, както и символи, лесно се четат.Самата фигура е с основа от термоплавкого лепило и пластмасова защитна обвивка, така че диамантите са твърдо се придържат към въртене на полето и не отваливаются. ✅【Как да направите със собствените си ръце】 Първо място диамант, съответстващ знак в тава в комплекта за рисуване с диаманти, а след това с помощта на хлътва дръжки поставете го в квадратна глина и внимателно залепете, можете да се залепи диамант към съответния номер върху платно. ✅【Идеален подарък】 Комплекти за диамант живопис ръчно изработени могат да обогатят своето свободно време, да се освободите от стреса и да се насладите на времето си в самота.

R

Продукти в категория