.

.

Скъпа Плодови Загущающая, За почистване и измиване на съдове С богата пяна, За кухня, Тоалетни, богат на функции Художествена недеформируемая гъба Всеки обект съдъ?

Скъпа Плодови Загущающая, За почистване и измиване на съдове С богата пяна, За кухня, Тоалетни, богат на функции Художествена

BGN 1.33
Продукти

1 Дизайн : Висококачествена и реалистична форма на плода ще ви накара да се влюби в него.Това кара досадно миене на съдове да се влюби в миене на чинии.Той има силен водопоглощением, мекота на допир, ярък цвят и привлекателна форма.Обожавам това ястие, то допринася за забавление в кухнята. Текстура : дебела и тънка гъба, както и малко препарат, гъста пяна, силно препарат за почистване, съдове не е повреден, и след изсушаване тя ще бъде чиста.Големия корпус, добре попива вода и лесно почистване, което позволява почистването на по-свободно. Използвайте няколко места : подходящ за всеки сцена, кухня, ресторант, баня, офис, и други места, където трябва да се отстранят петна, лесно подвешивается след употреба, лесен за съхранение, лесно се суши бързо е обезводнена и избягва попадане на влага. За многократна употреба : под формата на плода, фигура на плода, може да се използва многократно, висока еластичност, лесно се съборят. Обслужване на клиенти : Ако не сте напълно доволни гъба, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да осигури задоволително решение в рамките на 24 часа. Творчески избършете с гъба, играйте с кухненски бокс, изцяло на шега 2. Сладки плодове, реалистични форми и ярки цветове ще ви накарат да се влюбите в него.

R

Продукти в категория