.

.

5 цвята Изолиран предпазител 4 мм Женски Конектор Тип Банан Гнездо на Спойка САМ Cable Конектори и Адаптери за Електрически Тест на 10 бр.

5 цвята Изолиран предпазител 4 мм Женски Конектор Тип Банан Гнездо на Спойка САМ Cable Конектори и Адаптери за Електрически Тест

BGN 6.39
Продукти

Тези 4-миллиметровые мъничета тип "банан", изработени от висококачествен найлон PA и латунно-никелова табела, трайно и може да се използва в продължение на дълго времеПодходящ за инженери или любители на занаяти. 4 мм, едно изолирано защитно гнездо тип "банан" с капак 4 мм. Може да се свърже всички стандартни 4 мм преходници тип "банан" (с капак, без охрана, прибиращ се щекер).Идеален за електрически тестове в училища, домове, лаборатории и фабрики.Гола носа и горната част на тел могат да се заваряват към края, се препоръчва диаметърът на проводника е 2,5-4 мм Номинална мощност : CATII 600 V / MAX 19 A, тегло : 3,4 г /1 бр. Моля, обърнете внимание на информацията за продукта преди покупката.В този комплект вие ще получите 10 бр. изолирани гнездото конектори тип "банан" 4 мм, в т. сини переходников за съединители тип "банан" 4 мм. 5 цвята позволяват лесно да ги различи по време на употреба.Ако не сте доволни от някое от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние навреме ще се разберем с това за вас, за да ви осигури максимално задоволителен опит за пазаруване.Тези 4-миллиметровые мъничета тип "банан", изработени от висококачествен найлон PA и латунно-никелова табела, трайно и може да се използва в продължение на дълго време.Подходящ за инженери или любители на занаяти. 4 мм, едно изолирано защитно гнездо тип "банан" с капак 4 мм. Може да се свърже всички стандартни 4 мм преходници тип "банан" (с капак, без охрана, прибиращ се щекер).Идеален за електрически тестове в училища, домове, лаборатории и фабрики.Гола носа и горната част на тел могат да се заваряват към края, се препоръчва диаметърът на проводника е 2,5-4 мм Номинална мощност : CATII 600 V / MAX 19 A, тегло : 3,4 г /1 бр. Моля, обърнете внимание на информацията за продукта преди покупката.В този комплект вие ще получите 10 бр. изолирани гнездото конектори тип "банан" 4 мм, в т. сини переходников за съединители тип "банан" 4 мм. 5 цвята позволяват лесно да ги различи по време на употреба.Ако не сте доволни от някое от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние навреме ще се разберем с това за вас, за да ви осигури максимално задоволителен опит за пазаруване. Забележка : Стъпка 1 : Издърпайте кабела през корпуса към штекеру Стъпка 2 : Спойка кабел към штекеру Стъпка 3 : Поставете щепсела в корпуса така, че камерата държани с щепсел (можете да използвате щепсел тип "банан") Опаковка : 10 бр.

R

Продукти в категория