.

.

Anncus Окото Кошница За съхранение, Организатор за Гардероба, Дамски Мъжки Кутия За съхранение на Чорапи, Индивидуалност, Мода, Удобни и Дишащи, Стилна - (Цвят: 8)

Anncus Окото Кошница За съхранение, Организатор за Гардероба, Дамски Мъжки Кутия За съхранение на Чорапи, Индивидуалност, Мода, Удобни и Дишащи,

BGN 2.00
Продукти

Цвят : 8 Пратката включва : 1 x кутия за съхранение на бельо Забележка : Размерът при ръчно измерване може да има някаква грешка, тя е в рамките на ± 1 см, действителният размер зависи от самия обект.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт. Изработен от полипропиленови материали, високо качество и дълготрайност. Благодарение на дизайн с капачка на капака има етикет за обзавеждане на класификация. Цвят лесен и красив. Отделно съхранение, за да къщата изглеждаше чист и подреден. Подходящ за съхранение на чорапи, бикини, бельо и т. Материал : РР Размер : 1 окото, 10 мрежи, 15 корита Цвят : както е показано на фигура Брой : 1 x кутия за съхранение на бельо.Номер на модел : други.Описание : Материал : РР Размер : 1 окото, 10 мрежи, 15 корита Цвят : както е показано на фигура Брой : 1 x кутия за съхранение на бельо Характеристики : 1. Изработен от полипропиленови материали, висококачествен и издръжлив. Благодарение на дизайн с капачка на капака има етикет за обзавеждане на класификация. Цвят лесен и красив. Отделно съхранение, за да къщата изглеждаше чист и подреден. Подходящ за съхранение на чорапи, бикини, бельо и т., на Помещение включва : 1 x кутия за съхранение на бельо Забележка : Размерът при ръчно измерване може да има някаква грешка, тя е в рамките на ± 1 см, действителният размер зависи от самия обект.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт.Характеристики на продукта : Номер на модела : Друго Сваляне : Друго използване : Облекла Характеристика : в наличност Капацитет : Друга спецификация : Други брой решетки : Друга техника : Друг продукт : Органайзер за дрехи и Стил : Европейският Материал : полипропилен, Форма : квадратна Тип : Кутии за съхранение.

R

Продукти в категория