.

.

360 Топка Корона, за Монтиране на раница, Скоба за чанти, Държач за GoPro Insta360, каишка за тяло от първо лице, Определяне на гърдите и шията, Аксесоари за Каране на Сноубор?

360 Топка Корона, за Монтиране на раница, Скоба за чанти, Държач за GoPro Insta360, каишка за тяло от първо лице, Определяне на гърдите

BGN 7.19
Продукти

【Топка корона с въртене на 360 °】 Обновен скоба за раница за камера TELESIN, оборудван с топка глава, могат да упражняват всенаправленное въртене на 360 °Лесно извършване на различни видове снимане, като например хоризонтално / вертикално снимане и обръщане на наклона. 【Трайно и стабилно захващане】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, е с няколко реда чакъла и дебели пружини в зажиме, идеално се съчетава с различни джапанки за чанти, не се притеснявайте за падане на камерата. 【Многократно използване на】 Няколко-ъгъл на снимане POV са идеални за разходки, сърф за открито, скокове с парашут, разходки, каране на ски, сноуборд, скално катерене, каране на колело или други видове спортове на открито, освободете ръце!. 【Дизайн за заключване / отключване на химикалки】 С помощта на писалката, соединяющейся със скоба за раницата.Консултациите по посока на часовниковата стрелка, за да отключите обратно на часовниковата стрелка.Кажете сбогом на досаден процес на монтаж и демонтаж, има само една стъпка до блокиране и една стъпка до отключване!. 【Широка съвместимост】 е Съвместим с Go Pro Max, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero 8, Hero 7, Hero 6, Hero 5, Hero 4/3+/3/2/1 Fusion Session, DJI OSMO Action, Action 2, Osmo Pocket 2, Insta360 ONE R, RS, X2 GO2, Xiaoyi, Dragon Touch, APEMAN, Crosstour, Apexcam, VEMONT, AKAIRIO други носимые екшън-камера и смартфон (необходима стойка за телефон не е включена в комплекта). 【Съдържание на опаковката и гаранция】 Предпоставка включва 1 бр. скоба, за да раницата с топка винт + 1 бр.Помещение, рамка калъф, винтове и всички други аксесоари на снимките в комплекта не са включени! връщане на парите в рамките на 90 дни гаранция за връщане!Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нашия онлайн услуга за поддръжка на клиенти!. 【Топка корона с въртене на 360 °】 Обновен скоба за раница за камера TELESIN, оборудван с топка глава, могат да упражняват всенаправленное въртене на 360 °.Лесно извършване на различни видове снимане, като например хоризонтално / вертикално снимане и обръщане на наклона. 【Трайно и стабилно захващане】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, е с няколко реда чакъла и дебели пружини в зажиме, идеално се съчетава с различни джапанки за чанти, не се притеснявайте за падане на камерата. 【Многократно използване на】 Няколко-ъгъл на снимане POV са идеални за разходки, сърф за открито, скокове с парашут, разходки, каране на ски, сноуборд, скално катерене, каране на колело или други видове спортове на открито, освободете ръце!. 【Дизайн за заключване / отключване на химикалки】 С помощта на писалката, соединяющейся със скоба за раницата.

R

Продукти в категория