.

.

VeYocilk 3,5 50 мм Заключване с сърце Love Lock, Заключване с едно сърце Love-You-Завинаги за Нова година, Свети Валентин, Сватба на Влюбените, Свети Валентин, Годишнина, Пътуване (?

VeYocilk 3,5 50 мм Заключване с сърце Love Lock, Заключване с едно сърце Love-You-Завинаги за Нова година, Свети Валентин,

BGN 2.00
Продукти

❤Няма ключ, Няма никакъв Ключ.Блокира само веднъж.В този смисъл това Любовта на Замъка.Символ на вечната любов.Можете да завинаги да се заключва някъде, за да може той символизира вашата вечна любов към някого. ❤Размер : 3,5"x 2" x 0,3", тегло : 4 грама. ❤Материал : Масивна месинг, хром, антикоррозийный. ❤ХАРАКТЕРИСТИКИ : Идва със запушалка, предотвращающей защелкивание на замъка.Задната страна на замъка е гладка и е идеален за гравиране. ❤ПРИЧИНА : Идеално за това, за да напусне замъка на живота си в туристически атракции, като огради, дърво на желанията или мост от акация.Заключи ги в различни места, за да празнуват годишнина от, например, на моста на " замъка на любовта в Париж или в други романтични места.Няма ключ, Няма никакъв Ключ.Блокира само веднъж.В този смисъл това Любовта на Замъка.Символ на вечната любов.Можете да завинаги да се заключва някъде, за да може той символизира вашата вечна любов към някого. ❤Размер : 3,5"x 2" x 0,3", тегло : 4 грама. ❤Материал : Масивна месинг, хром, антикоррозийный. ❤ХАРАКТЕРИСТИКИ : Идва със запушалка, предотвращающей защелкивание на замъка.Задната страна на замъка е гладка и е идеален за гравиране. ❤ПРИЧИНА : Идеално за това, за да напусне замъка на живота си в туристически атракции, като огради, дърво на желанията или мост от акация.Заключи ги в различни места, за да празнуват годишнина от, например, на моста на " замъка на любовта в Париж или в други романтични места.НЯМА КЛЮЧ, Няма никакъв Ключ.Главният вход се затваря само веднъж, В този смисъл това Любовта на Замъка.Символ на вечната любов.Можете да завинаги да се заключва някъде, за да може той символизира вашата вечна любов към някого.

R

Продукти в категория