.

.

Бог Знаеше, Че Сърцето Ми Трябва да е в Теб, Библейски Стих, Цитат, Произведение на Изкуството, Печат върху Платно, Декорация за Дома, Хол, Спалня, Фермерска къща, Арт ?

Бог Знаеше, Че Сърцето Ми Трябва да е в Теб, Библейски Стих, Цитат, Произведение на Изкуството, Печат върху Платно, Декорация за

BGN 1.33
Продукти

Размери : 12 "x 15" (29 x 38 cm)Начин на инсталация : Просто се мотае и използвайте.Всяка една художествена картина, написана с маслени бои, закрепени с помощта на метални куки, които могат лесно да виси на стената.Освен това, той идва с мольбертом за бързо инсталиране.ВИСОКО КАЧЕСТВО : високо Качествени материали прави този продукт по-оригинално.Водоустойчив и устойчив на uv радиация.Модели и текст ще бъдат по-привлекателни за висококачествени отпечатъци.Декор : Тези картини върху платно са идеални за декорация на вашето жизнено пространство и да се създаде усещането за уникална атмосфера.Подаръци : Тези прекрасни артистични щампи харесат на околните като отлични идеи за подаръци.Особено подходящ за подарък на родителите си, приятели, роднини, колеги, партньори, съседи, децата и т., На рождения Ден на благодарността, Великден, Свети Валентин, благодарност на учителите, Ден на майката, Ден на бащата, абитуриентски бал, парти в чест на раждането на детето, годишнина или друг специален ден или празник.Ярки цветове и красиви снимки, безспорно ще донесе дарителю с нищо несравнимо изненада и щастие. Произведение на изкуството оформено в рамка и готов за вывешиванию, всеки панел, снабден с широка кука за удобно окачване. Илюстрация вече се поддържа и може да бъде публикуван в някоя сцена, която ви харесва.Вдъхновяващо изкуство Great Wall Decor : . Идеален избор за украса на стени, като хол, спалня, стая за гости, санитарен възел, кухня, трапезария, конферентна зала, антре, детска, кафенета, апартамент, хотел, хостел, спа, хол, сауна и други битови помещения, къща, офис, бизнес, размисъл и отпускане.Добри идеи за подарък : . Подходящ за сватба, юбилей, деня на благодарността, Коледа, ден на майката, ден на бащата, ден на св. Валентин, рожден ден, housewarming, абитуриентски и т. Важно е за размер : . Размери на всеки панел 12x15 см. Моля, обърнете внимание, че представените снимки са само с илюстративна цел. Те не са били заснети в реално изложбена зала и не отразяват действителния размер на комплекта. Моля, правилно измерете вашата стена и се уверете, че сте избрали правилния размер.

R

Продукти в категория