.

.

Професионална количка за обслужване, Количка за козметични принадлежности, 3-Степенна количка за красота с колела за козметика, Метални колички за козметични прин?

Професионална количка за обслужване, Количка за козметични принадлежности, 3-Степенна количка за красота с колела за козметика, Метални колички

BGN 18.99
Продукти

【Метален материал】 : Изработен е от висококачествена метална рамка, която е здрава и се отличава с висока устойчивост на компресияСупер натоварване, може да зареди 60 кг/ 130 килограма. 【Универсален】 : Тази салонная количка за съхранение, с чекмедже чудесно за салони за красота, спа центрове, татуировка, фризьорски салони, инструменти, маникюрных техници, зоогрумеров и други професионални цели. 【Метална кошница с куха дърворезба】 : Метална кошница с куха нишка може да спре неприятните миризми и ускоряване на дренаж.Големи рафтове за козметични средства и етерични масла.Също така е идеален за съхранение на инструменти, стъклария, консумативи, материали, храни, напитки, тоалетни консумативи и много други. 【Универсални колела със спирачки】 : 4 големи универсални въртящи се колела за лесно движение и 2 с умни спирачки за лесно спиране. 【Размер 】 : 42 ×25 × 78 см /16,5 х 9,8 х 30,7 инча.Лесна инсталация и удобна за работа, спестяване на време и пространство.Описаниевозможная количка на колела за съхранение и пестене на място.Тази качествена салонная количка за красота е създадена с оглед на желанията на стилист.В него се използва метален материал с лесно събраната конструкция.Спецификация Тип : Количка за козметика-Цвят : бял, розов,син,черен-Материал : метал Размер : 42 × 25 × 78 см / 16,5 х 9,8 х 30,7 инча (Д Х Ш Х В)-Тегло при натоварване : 60 кг / 130 л. Особености-Здрава метална рамка.-С плавен 4 колела със спирачки, 3-ярусными рафтове за съхранение.-Лесна инсталация и удобна за работа, спестяване на време и пространство.-Универсален дизайн, подходящ за салони, магазини, медицински работилници и стоматолози.Посылка1 х Салонная количка на колела (трябва да събере себе си, в комплект не е включена козметичен апарат или други обекти.) Забележка-поради ръчно измерване може да бъде грешка в 1-3 виж-Фотография с осветление и друга дисплей може да доведе до това, че цветът на обекти на снимки ще бъде различен от реалния.

R

Продукти в категория