.

.

Писалка притежател Тенис на Чист Hexagonal Железен Титуляр за съхранение на четки за грим, Моливи, маркери химикалки (Цвят: rose gold, размер: 12,5 * 12 * 6 см)

Писалка притежател Тенис на Чист Hexagonal Железен Титуляр за съхранение на четки за грим, Моливи, маркери химикалки (Цвят: rose gold, размер:

BGN 0.33
Продукти

1 Изработен е от метал. Външен дизайн, удобен за носене. Тази кутия за съхранение, устойчива на износване и моющийся. Дръжте писалки и моливи в обсега и да се забавляват. Повишете увереността си и интерес към писането. Изработен е от метал. Външен дизайн, удобен за носене. Тази кутия за съхранение, устойчива на износване и моющийся. Дръжте писалки и моливи в обсега и да се забавляват. Повишете увереността си и интерес към писането. Изработен е от метал. Външен дизайн, удобен за носене. Тази кутия за съхранение, устойчива на износване и моющийся. Дръжте писалки и моливи в обсега и да се забавляват. Повишете увереността си и интерес към писмото.Спецификация : материал : металЛцвет : Злато, розово золоторазмер : 12,5 * 12 * 6 см/14.5 См Помещение включва : държач за химикалки * 1 (не включва демонстрационни изображения на други аксесоари за снимките.) Бележки : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Поради различните екрани на компютъра и настройките на дисплея на реалните цветове могат леко да се различават от представените на снимките.Благодарим ви за разбирането!Сладкото Гърне за моливи и за офис, училище, стоки за бродерия, деца.

R

Продукти в категория