.

.

Калъф за шезлонга SunPatio, водоустойчив за улица, на 2 опаковки, калъф за шезлонга 600 D, Сверхпрочный, устойчиви на uv, счупвания и замира, Защита от всякакви метеорологич?

Калъф за шезлонга SunPatio, водоустойчив за улица, на 2 опаковки, калъф за шезлонга 600 D, Сверхпрочный, устойчиви на uv, счупвания и

BGN 2.33
Продукти

►Висококачествени материали : Калъф за шезлонга Sun Patio, изработени от тежка рамка от полиестер 600 D с водоустойчив винил покритие, отлично защитава от ултравиолетови лъчи, разкъсвания и прахБлагодарение на високо цветостойкости полиестер, вътрешни шевове и строчкам на ултра-висока плътност на този калъф не избледняват и не се разкъсва, а също така е предназначена за защита на вашите мебели от слънчева светлина, сняг, дъжд и кал през цялата година. ►Водоустойчива конструкция : Този калъф за шезлонг от отлични водонепропускливи материали с повишено покритие предотвратява проникването на вода и издържа на дъжд, по всяко време на годината, при запазване на вашата улица мебели суха и готова за употреба. ►Ветрозащитная конструкция : Калъф за шезлонга има 2 регулируеми завязки и 4 каишка за ръка с изкривени в долната част, които позволяват да се регулира калъф за правилното засаждане, а също така помагат здраво, за да запази калъф място, дори при силен вятър. ►Идеалната вентилация : 2 широки етажа на отвори за циркулация на въздуха, което позволява на влагата да излезе навън, намалява образуването на конденз вътре и продуваемость от вятъра.Циркулация на въздуха също може да попречи на сдувание на своята практика силен вятър. ► Размера на своята практика : Размер на своята практика за шезлонга е 80 W x 32 D x 25 H инча, подходящ за шезлонги с размер до 78 W x 30 D x 25З инча.Моля, винаги избирайте калъф, който в продължение на 1-2 инча по-голям от ширината и дълбочината на вашата мебели за правилното засаждане. ►Висококачествени материали : Калъф за шезлонга Sun Patio, изработени от тежка рамка от полиестер 600 D с водоустойчив винил покритие, отлично защитава от ултравиолетови лъчи, разкъсвания и прах.Благодарение на високо цветостойкости полиестер, вътрешни шевове и строчкам на ултра-висока плътност на този калъф не избледняват и не се разкъсва, а също така е предназначена за защита на вашите мебели от слънчева светлина, сняг, дъжд и кал през цялата година. ►Водоустойчива конструкция : Този калъф за шезлонг от отлични водонепропускливи материали с повишено покритие предотвратява проникването на вода и издържа на дъжд, по всяко време на годината, при запазване на вашата улица мебели суха и готова за употреба. ►Ветрозащитная конструкция : Калъф за шезлонга има 2 регулируеми завязки и 4 каишка за ръка с изкривени в долната част, които позволяват да се регулира калъф за правилното засаждане, а също така помагат здраво, за да запази калъф място, дори при силен вятър.

R

Продукти в категория