.

.

Поставка за напитки,Керамични Поставки за напитки, Комплект от 6 Абсорбираща на Каботажните,Оранжеви Кръгли Подложки за камиони във формата на Шапка на Вещица Jack-O-?

Поставка за напитки,Керамични Поставки за напитки, Комплект от 6 Абсорбираща на Каботажните,Оранжеви Кръгли Подложки за камиони във формата

BGN 2.00
Продукти

☕ Страхотна дизайнерска идея : Уникални стилни влакчета са идеални за домове, бар, журнального маса, хол, спалня, кухня, трапезария, сватба, парти, банкет, офис, хотел, ресторант творческа обстановка, може да се комбинира с различни стилове на дома, така че това е незаменима украса в ежедневието си ☕ Нескользящая corkboard основата : Здрава corkboard основа помага да защитите мебели или плотове от надраскване или scuffs.Не е лесно да се плъзга по работния плот и отлично предпазва от случайно падане чаши и подстаканников от масата. ☕ Впитывающая керамичен плот : Здрав впитывающий лъскав керамичен камък бързо поглъща вода и петна, предпазва вашия любим маса или мебели от намокания, не оставяйки следи от воден и ги запазва сухи и ароматно. ☕ Перфектен подарък за нов дом : Е подходящ за рожден ден, годишнина от сватба, празник, Деня на майката, Деня на Свети Валентин, Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин, за вашето семейство и приятели.Забавни влакчета ще се превърне в незабравим подарък. ☕ В комплекта са включени : 6 кръгли керамични каботажните за топли и студени напитки, набор на каботажните диаметър 4 инча подходящ за различни видове чаши или бутилки вино. ☕ Страхотна дизайнерска идея : Уникални стилни влакчета са идеални за домове, бар, журнального маса, хол, спалня, кухня, трапезария, сватба, парти, банкет, офис, хотел, ресторант творческа обстановка, може да се комбинира с различни стилове на дома, така че това е незаменима украса в ежедневието си. ☕ Нескользящая corkboard основата : Здрава corkboard основа помага да защитите мебели или плотове от надраскване или scuffs.Не е лесно да се плъзга по работния плот и отлично предпазва от случайно падане чаши и подстаканников от масата. ☕ Впитывающая керамичен плот : Здрав впитывающий лъскав керамичен камък бързо поглъща вода и петна, предпазва вашия любим маса или мебели от намокания, не оставяйки следи от воден и ги запазва сухи и ароматно. ☕ Перфектен подарък за нов дом : Е подходящ за рожден ден, годишнина от сватба, празник, Деня на майката, Деня на Свети Валентин, Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин, за вашето семейство и приятели.Забавни влакчета ще се превърне в незабравим подарък. ☕ В комплекта са включени : 6 кръгли керамични каботажните за топли и студени напитки, набор на каботажните диаметър 4 инча подходящ за различни видове чаши или бутилки вино.

R

Продукти в категория