.

.

Рафтове За обувки-Органайзер За съхранение на Обувки Шкафове и Домакински Вратата За Съхранение на Ултра-17 см Органайзер За обувки Съвременната Простота Закачалк?

Рафтове За обувки-Органайзер За съхранение на Обувки Шкафове и Домакински Вратата За Съхранение на Ултра-17 см Органайзер За обувки

BGN 1.33
Продукти

Отлично решение за това, за да се предпази вашия коридора, килера, хотел, вътрешен двор, коридора и гараж от елементарноШкаф за опрокидывающейся обувки за антре се различава голям капацитет.Платформа шкафове за обувки достатъчно просторна, за да поставите малки предмети по желание.За разлика от отворени и затворени врати, нашия шкаф за опрокидывающейся обувки могат да се поберат в тясното пространство и да предпазите вашия коридора от елементарно.Дизайн на обувки на гардероба е достатъчно стабилна, за демонтаж се повтаря.Поставете шкафче за обувки, на сухо, хладно място.Избършете с чиста и суха кърпа.Шкаф за съхранение на обувки е комплимент към всяка налична в мебелите.Идеален за настаняване в антрето, коридора, хола или на верандата, придава на вашия дом чист поглед и спестява пространство.Идеален подарък : Тази практическа кутия за съхранение на обувки е многофункционален дизайн и е чудесен подарък за празници, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и рождени дни.Тя е идеална за любителите на обувки или на всички, които искат да подготвите дома си.Вид на продукта : Поставка за обувки, на Помещение включва : 1 х поставка за обувки (обувки, в комплект не е включена) съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на каботажните за обувки в снимките на продукта, никакви други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване е възможно една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤Най-общо казано, логистика обикновено се изпраща в рамките на 48 часа, а за очаквания час на пристигането си е 9-20 дни.

R

Продукти в категория