.

.

360 Фотобудка Автоматична Въртяща се Селфи Преносим Гъвкав с Пръстен Подсветка на Интелектуалния Дистанционно Управление Забавено видео Камера ASPZQ (Размер: 80 см 31,5 ?

360 Фотобудка Автоматична Въртяща се Селфи Преносим Гъвкав с Пръстен Подсветка на Интелектуалния Дистанционно Управление Забавено

BGN 21.92
Продукти

【Търсене】 : В момента фотобудка 360 започна да печелим признание от широката общественост и нейните започнаха да изведе на пазара на наемиБъдещето на пространството на пазара ще зависи от нуждите на купувачите.Тъй като фотобудка 360 може да се адаптира към широк кръг от клиенти, той се използва широко.Инвестирайте в няколко фотобудок 360, за да ги отдава под наем на нуждаещите се клиенти, ще могат да получават допълнителни приходи, чрез събиране на час плащане. 【Характеристики на новата версия на второто поколение на】 : Метална лента заменен с панел от закалено стъкло с ясни прозрачни визуален дизайн, който може да покаже по-цветни ефекти с помощта на DIY; Промяна на вида на светещи ленти за по-добра цветна светлинна кутия, светлинна ивица вече не е изложена на устройството отвън, както е вградена в светлинна кутия, тя излъчва цветни светлини през лампион, което прави светлината по-магически и ослепителен. 【Се приспособяват към разнообразни хардуерни】 : Няколко от титулярите за селфи поддържа множество устройства като i Pad, Gopro, камера, смартфон.освен това, чрез създаването на камерата на поставка за селфи в първата част, можете да снимате не само хората, но и обектите в 360 градуса.Отлична подкрепа за провеждането на художествени и търговски ползи. 【Характеристики на новата версия на второто поколение на】 : да се Адаптира към всяко място и по всяко време, например, когато едно семейство и приятели празнуват рождени дни, да направи запомнящи се снимки на годовщинам сватба, а поставянето на този в залата за приеми го прави по-устойчив на атмосферни и дори може да се използва като средство за привличане на товари. 【Функция осветяване пръстени за селфи】 : Околовръстен светлини за селфи има 3 режима на осветление, всеки режим на осветление е 10 регулируеми яркостей на избор, а 360 ° ще ви помогне да-клубени / стримерам Тик-Tok / любителите на селфи / артисти / социални платформи да създавате невероятни снимки, видео клипове и на живо.Стотици светодиодни лампи, равномерно разпределени, много ярко, но светлината е мека и няма да навреди на очите ви. За захранване на околовръстния подсветка е необходим захранващ блок (не е включена в комплекта). характеристики на новата версия на 2-то поколение : 1. Метален панел е заменен с панел от закалено стъкло с ясни прозрачни визуален дизайн, който може да покаже по-цветни ефекти с помощта на DIY2. Промяна на вида светлинна лента за по-добра цветна светлинна кутия, светлинна лента повече не е поставен отвън на изделието, както е вградена в светлинна кутия, тя излъчва цветни светлини през лампион, което прави светлината по-магически и ослепителен.

R

Продукти в категория