.

.

Четка за баня за Котки, Масажна четка за коса за Домашни любимци, Мека за масаж, за Почистване, за Къпане, за да се грижа (Светло синя)

Четка за баня за Котки, Масажна четка за коса за Домашни любимци, Мека за масаж, за Почистване, за Къпане, за да се грижа

BGN 1.67
Продукти

Практичен мултифункционален инструмент, може да се използва като средство за премахване на коса, масаж или къпане на коткатаРъкохватка е идеална за вашите ръце и пръсти, я не е лесно да се промъкнат при използване и много удобен за хващане и използване.Тази четка моющаяся, много лесно за почистване, както и лесно за поддържане на гребен чисти и гигиеничности. Ефективно премахване на коса, която ви позволява да премахнете до 90% паднал на козината на котката за няколко минути.Висококачествен силиконов материал, супер мек, безопасен, удобен и траен.И това не е поцарапает кожата на вашите любимци. Практичен мултифункционален инструмент, може да се използва като средство за премахване на коса, масаж или къпане на котката. Дръжка идеален за ръцете и пръстите на краката, я не е лесно да се промъкнат при използване и много удобен за хващане и използване. Тази четка може да се пере, много лесно за почистване, както и лесно за поддържане на гребен чисти и гигиеничности. Ефективна епилация, която позволява да се отстранят до 90% паднал на козината на котката за няколко минути. Висококачествен силиконов материал, супер мек, безопасен, удобен и траен.И това не е поцарапает на кожата на вашия домашен любимец.Параметри : Тип на продукта : Масажна четка за домашни животныхматериал : Силикон Размер на продукта : Диаметър прибл.1 инча Осъществяване Списък : 1 х масажна четка за домашни любимци Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см/0,4‑0,8 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

R

Продукти в категория