.

.

LCD дисплей за Влечуги CHICIRIS, Мини LCD Дисплей за Влечуги, Мини Цифров LCD Влагомер за Измерване на Температура И Влажност, 1 бр. за Дома с Влечуги (черен)

LCD дисплей за Влечуги CHICIRIS, Мини LCD Дисплей за Влечуги, Мини Цифров LCD Влагомер за Измерване на Температура И Влажност,

BGN 20.69
Продукти

Изработен от качествени материали, траен и устойчив на абразияСилна защита от смущения, се прилага за хладилни шкафове, витринных броячи и други нужди на измерване на температурата и показване на различни съоръжения.Бързо : показанията за температура и влажност се чете бързо, броят на ясно показва на екрана.Дигитален влагомер показва данните за температура и влажност. 100% чисто нов и високо качество.Характеристики : 1. 100% чисто нов и високо качество. Дигитален влагомер показва показателите за температура и влажност. Силна защита от смущения, се прилага за охлаждане и шкафове, витринным прилавкам и други устройства за измерване на температура и показване на различни съоръжения. Бързина : показанията за температура и влажност се чете бързо, броят на ясно показва на екрана. Изработен от качествени материали, траен и устойчив на абразия.Параметри : Тип на продукта : Измерване на температура и влажност за рептилийматериал : пластмаса Цвят елемента : черно, бяло (по избор) Диаметър LCD дисплей : 25 мм, Диаметър на елемента : 45 mm Обхват на измерване на влажност : 10% ~ 99% Резолюция на дисплея влажност : 1% за Период на вземане на проби влажност на въздуха : 10 секунди (1 минута) Точността на измерване на влажност : ± 5% от Номиналното напрежение : DC1.5v (1 * батерия AG13, не е включен в комплекта) Обхват на измерване на температура : -50 ℃ ~ 70 ℃ Точността на измерване на температурата : ± 1 ℃ (при нормална температура) Тегло на опаковката : около 36/13 грама комплектът включва : 1 * Измерване на температура и влажност за Reptile Note : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркостта на светлината. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

R

Продукти в категория