.

.

Чашата за кафе Veemoon Expresso Еспресо K 4 бр Чаши Стъклена Чаша за Пиене на Мляко в Стъклена Чаша За Вода Уникална Стъклена Чаша За Пиене С принтом във формата на Лале Кафе?

Чашата за кафе Veemoon Expresso Еспресо K 4 бр Чаши Стъклена Чаша за Пиене на Мляко в Стъклена Чаша За Вода Уникална Стъклена Чаша За

BGN 1.33
Продукти

Чашки за лимонада - Красив външен вид и уникален дизайн ще им популярност и практичностЧаша за чай с лед . Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Стъклена чаша за пиене - панели чаша лъскав, а качеството на изработка е различен-голямо внимание.Чаша за напитки - можете да ги изпратите на своите семейства и приятели като подарък, те ще бъдат щастливи.Чаша за коктейли - Изработен от материали с отлично качество, много здрав и безопасен за използване.Чашки за лимонада - Красив външен вид и уникален дизайн ще им популярност и практичност.Чаша за чай с лед . Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Стъклена чаша за пиене - панели чаша лъскав, а качеството на изработка е различен-голямо внимание.Чаша за напитки - можете да ги изпратите на своите семейства и приятели като подарък, те ще бъдат щастливи.Чаша за коктейли - Изработен от материали с отлично качество, много здрав и безопасен за използване.В комплекта са включени 4 х стъклени чаша Характеристики - Изработен от материали с отлично качество, много здрав и безопасен за използване. - Можете да ги изпратите на своите семейства и приятели в подарък, те ще бъдат щастливи. - Материал : Стъкло. - Обемът на чаша : 400 мл. - Красив външен вид и уникален дизайн ще им популярност и практичност. - Много подходящ за жилища, офиси, кафенета, ресторанти, хотели и така нататък. - Цвят : Различни цветове. - Размер : около 10,00 X7,50 X7,50 см/ 3,93 X2,95 X2,95 инча. - Внимателно качество на изработка и гладкост.Може да се използва за съхранение на мляко, сок, вода и т. Информация за продуктите може да се използва за съхранение на мляко, сок и т., а също така и за декорации и представляващи, като придава текстура и красота.Свеж принт дизайн, приложим до ресторанти, кафенета, сладкарски и домашен пазар, създава усещането за лятна прохлада и освежаване.

R

Продукти в категория